Kurban Bayramı'na sayılı gün kaldı: Emekli ikramiyeleri belli oldu Kurban Bayramı'na sayılı gün kaldı: Emekli ikramiyeleri belli oldu

İş yükü anlamında yabancı nüfusun varlığına olumlu bakan kesimle örtüşecek ifadelere imza atan iş insanı Mehmet Cengiz, "Türkiye'de çalıştıracak adam bulamıyoruz" dedi.

"5 YILDIR DENİZE GİRİYORUM"

Romanya’da Patronlar Dünyası’ndan Necla Dalan’a konuşan Cengiz, şunları söyledi: "Ben olmayan yatırımları yaptım bu ülkede... Niye taşlandım o kadar? Maalesef Türkiye'de çok iyi bir şey yaptığında kimse okumuyor. Olumsuz bir şey olunca herkes onu okuyor. Böyle olmaz... Ben 45 yıldır çalışıyorum, beş yıldır denize giriyorum. Benim hayatım böyle. Allah beni öyle yaratmış."

"TÜRKİYE'DE ADAM BULAMIYORUZ"

Cengiz sözlerine şunları ekledi;

"Ekonomimizin önü çok açık, hiç endişe etmeye gerek yok. Ama biraz sıkıntı yaşanacak. Bakın görüyorsunuz Türk insanı dünyanın her yerinde yatırım yapıyor. Türkiye eski Türkiye değil. Bu işin altından kalkarız. Merak edecek bir şey yok. Ama dünyada pandemi oldu, bir kriz var. Biz de biraz daha fazla var. Çalışmamız lazım. Çalışarak olur, çalışmazsak olmaz. Ama Türkiye'de adam bulamıyoruz."

Editör: Editör Yazar