Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın babası Erol Erkan hakkında şok iddialar ortaya atılmış, Büşra Bozkurt isimli Merkez Bankası çalışanı , Gaye Erkan'ın babasının talimatıyla işine son verildiği yönünde CİMER'e bir şikayette bulunmuştu.

"BANKADA ÖZEL MUTFAK YAPTILAR"

Büşrat Bozkurt geçtiğimiz günlerde Hafize Gaye Erkan'ın babası Erol Erkan'ın isteklerini yapmadığı gerekçesiyle işine son verildiğini iddia etmiş ve gündeme oturmuştu. Bozkurt'tan yeni iddialar geldi. Bozkurt şunları söyledi;

"Erol Bey’in talimatlarına karşı çıkabilecek bankada bir tek kişi bile yok. Benim CİMER şikayetim haber olunca çok sayıda çalışan arayıp, ‘bizim yapamadığımızı sen yaptın’ diye tebrik etti. Yalan değil eksik bile söyledim. 

Erol Bey başkanlık katına sadece ailenin kullanacağı özel bir mutfak yaptırdı. Aile bankadaysa özel mutfakta pişen yemekleri yiyor, evdeyse arabayla eve götürülüyor. Bazen sabah, öğlen, akşam yemek servisi yapılıyor.

Makam arabasıyla her gün bankaya gelen, başkanlık makamının bulunduğu 9’uncu katta yetkisiz talimatlar yağdıran Erol Erkan’ın bütün görüntüleri kamera kayıtlarında mevcut.

Çiftçiye destek kredisinde de faiz artışı oldu Çiftçiye destek kredisinde de faiz artışı oldu

Ben ekmeğinin peşinde bir çalışanım ve ekmeğim yetkisiz bir kişinin talimatıyla elimden alındı. Küçücük çocuğumun rızkı çalındı. Başkan Hanım’ın çocuğu tabii ki kıymetli ama benim çocuğumun hiç mi önemi yok?

Editör: Anıl Kılıçlı