Yerel seçimlere 3 aydan kısa bir süre kaldı. 31 Mart 2024’te yapılacak mahalli idareler seçimlerinde adaylar da büyük bir hızla belirleniyor.

Geçtiğimiz gün Parti Meclisi toplantısını yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 240 noktada il ve ilçe belediye başkan adaylarını resmen açıkladı. Açıklanan adaylar arasında bulunan Mesut Öksüz, CHP Başakşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Mesut Öksüz şunları söyledi;

Eski başkan, Ali Erbaş'ı istifaya davet etti Eski başkan, Ali Erbaş'ı istifaya davet etti

“Kadınlarımız, gençlerimiz ve çocuklarımız, dün akşam itibariyle Cumhuriyet Halk Parti’mizden Başakşehir adaylığımın kesinleştiğini paylaşmak istiyorum. Bundan büyük onur, mutluluk ve heyecan duyuyorum. Bana bunu layık gören başta genel başkanımız sayın Özgür Özel’e, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’e, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na, CHP Başakşehir İlçe Başkanımız Beyzade Kayabaş’a ve örgütümüze teşekkürlerimi sunuyorum.

İlçemizin ihtiyaçlarını iyi yönlerini geliştirilebilir yönlerini çok iyi biliyorum. Daha yaşanabilir, daha temiz, daha adil, daha güvenli, yapıları daha sağlam, daha gelişmiş bir Başakşehir için yapacaklarımızı projelendirdim. Bunları hayata geçirmek, sizlerden biri olarak, sizlerle birlikte ilçemizi daha yukarıya taşımak için tüm gücümle çalışacağım. Herkese eşit mesafede olacağım. Kapsayıcı ve geliştirici kişiliğimle her görüşü ve öneriyi önemseyeceğim. Hak ve özgürlüklere değer veren, şeffaf, katılımcı ve sonuç odaklı bir belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğim. En önemlisi de insanlarımızın mutlu olduğu, doğanın yeşilin korunduğu, çocukların iyi eğitim aldığı, spor ve sosyal etkinliklere ulaşılabildiği, kadının değer bulduğu, evcil dostlarımızın mutlu yaşadığı, trafiğin dert olmaktan çıktığı bir ilçe hayaline ulaşmak istiyorum. Hayal benim ancak hayallerimin sonuçları Başakşehir’imin. Birlik olmanın gücüne her zaman inandım. Biz büyük bir aileyiz. Birlikte tek yumruk olarak başarabileceğimizi biliyorum. Gelin bu yolu birlikte yürüyelim. Göreceksiniz ilçemizin hayalleri gerçek olacak. Sevgi ve saygılarımla.” Diye konuştu.

Editör: Editör Yazar