Çebi, Bi'Mola Yaşam Merkezi'ni açtı Çebi, Bi'Mola Yaşam Merkezi'ni açtı

CHP'den aday adayı olan Mimar Hasan Özpolat'ın adaylığının resmen açıklanması bekleniyor. Geçmiş dönemde Altınoluk Belediye Başkanlığı görevini yürüten Özpolat, yaptığı çalışmalarla halkın takdirini kazanmıştı.

ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde CHP Edremit İlçe Başkanlığı'nda aday adaylığını açıklayan Mimar Hasan Özpolat'ın parti örgütü tarafından Edremit Belediye Başkanlığı için aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

EDREMİT'İN SORUNLARINI BİR BİR ANLATTI

CHP Edremit Beldiye Başkanı aday adayı olan Mimar Hasan Özpolat Edremit'in sorunlayıla ilgili konuşarak, "Edremit'in bir vizyon projeye ihtiyacı var. Daha önce her gelen başkan, yol yapacağım, kanal yapacağım diye sözlerde bulundular ama, Edremit'e değer katacak bir proje ortaya koymadılar. Bugün Edremit'te otopark sorunu var, araçlarımızı park edeceğimiz otopark yeri kalmadı, bu sorun çözülecek bir sorundur. Birkaç tane otoparkla katlı otopark da olabilir, bu sorun giderilebilir. Ben Altınoluk'ta yaptığım projelerle bu sorunu çözdüm. Ben başkalık dönemimde halk günleri düzenlerdim. Çınaraltı çay bahçesinde halkla buluşur onların dertlerini dinlerdim, çünkü kendime güveniyordum." dedi.

"İCRAATÇI BİR BAŞKAN OLACAĞIM"

İddialı konuşan Özpolat, "Edremetliler bana güvensinler, icraatçı bir belediye başkanı geliyor, bende Edremitlilere güveniyorum. Kimse belediyenin şu kadar bu kadar borcu var, birşey yapamaz diye ümitsizliğe kapılmasınlar, ben daha önce yaptım, şimdi de yaparım diyorum. Ben kendime güveniyorum, sizlerde bana güvenin diyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Editör Yazar