Arnavutköy Adnan Menderes Mahallesi’nde dün saat 18.00 sıralarında meydana gelen kazada Serkan Çakır yönetimindeki otomobil, trafik ışıklarında dönüş yapmaya çalıştığı esnada, yoldaki diğer otomobile ortadan çarptı. Çarpan otomobilin sürücüsü yaralanırken, diğer otomobildeki 3 kişinin yola savruldu.  Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken kazada yaralanan 4 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. kazaya karışan her iki otomobil, çekici yardımıyla bulundukları yerden çekildi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Arnavutköy’de feci kaza: 2 yaralı

Yaşanan durumu tepki gösteren Mahalle Muhtarı Ercan İka Kent Yaşam’a konuştu:

Olay yerinde şimdiye kadar tam 73 kazanın yaşandığını söyleyen Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Ercan İka, “Aynı noktada haftada en az 2-3 kaza oluyor.  Üst geçit yapılması ve set yapılması için defalarca başvurduk. UKOME kararıyla set yapılamıyor, yasakmış. Hiçbiri olmuyorsa mobese yerleştirilmesini istedik. Konuyla ilgili Kaymakamlığa, Emniyet Müdürlüğü’ne ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne dilekçelerimizi verdik. İki aydan fazla oldu 153’ten sözlü olarak söyledik, kayıt bıraktık bize ‘Dilekçeniz kayda alındı bilgi verilecek diye’ geri dönüş geldi. Hala bekliyoruz. Arnavutköy Kaymakamlığı’na da 1 hafta önce dilekçemizi verdik, Kaymakamlık toplantısında da bunu dile getirdik haber verecekler bize.” Dedi.

“BİRİLERİNİN ÖLMESİ Mİ GEREKİYOR?”

İka konuşmasını şöyle sürdürdü: " Şu ana kadar can kaybı olmadı ama ben sayıyorum aynı noktada 73 tane kaza oldu. Önlem alınması için birilerinin ölmesi mi gerekiyor?” İSA KARAARSLAN / KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi