Galatasarat Basketbol Şubesi hakkında flaş bir iddia atıldı. Yayıncı Murat Soner, Galatasaray'ın 13 yaş altı basketbol oyuncularının mobing ve tacize uğradığını öne sürdü. 

Taklacı AK Partili Meclis üyesi hakkında disiplin soruşturması Taklacı AK Partili Meclis üyesi hakkında disiplin soruşturması

SONER'İN İDDİALARI 

Yayıncı Murat Soner'in şoke eden iddiaları şu şekilde;

"Size son dönemde Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olan Galatasaray’ın basketbol şubesi 13 yaş kız çocukları seviyesinde yaşananları anlatayım, şok olacaksınız: Kız çocuklarına mobing uygulayarak, gerizekalı, aptal, beyinsiz, beceriksiz gibi kelimelerle her gün ağlatan ve “ağlamanızdan keyif alıyorum” diyen, ayrıca bir kız çocuğuna “karıma benziyorsun” diyerek özel ilgi gösteren bir koçları var. Sakatlanan bir kız çocuğuyla “tırnak bakımım var, ilgilenemem” diyen ve daha sonra bir başka kız çocuğunun iç çamaşırını yırtacak kadar bir hareketle tedavi adı altında belinin kırılmasına, evet belinin kırılmasına ve daha çok sakatlanmasına sebep olan bir fizyoterapistleri var. Lütfen çocuklarınızı emanet ettiğiniz antrenörleri ve kulüpleri iyi seçin! Lütfen bu gönderiyi kız erkek farketmez spor ile ilgilenen her çocuğun ailesine gönderin. İşte Türkiye’de kadın basketbolu bu yüzden gelişmiyor." dedi.