Kadro kalitelerinin bu ligin üzerinde olduğunu ifade eden Orhan, “Biz bu ligde misafiriz. Sezonu şampiyon tamamlayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Avcılar’ın yıldızları madalyaya doymuyor Avcılar’ın yıldızları madalyaya doymuyor

TFF  3. Lig 1. Grup’ta çıktığı 6 karşılaşmadan 2 galibiyet, 4 beraberlik  alarak topladığı 10 puan toplayan Küçükçekmece Sinopspor’da Başkan Rafet Orhan, ligin 6.haftası kendi sahasında Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş ile 1-1 ayrıldıkları maçı sonrası takımı değerlendirdi.

ORHAN: LUGATIMDA BAŞARISIZLIK YOK

Arka arkaya alınan beraberliklerle spor camiasını hayal kırıklığına uğratan Küçükçekmece Sinopspor kulüp başkan Orhan, profesyonel ligin yeni takmayız, profesyonel ligin kendine has kriterleri var, önce futbolcuların konaklayacağı tesisleri modern bir şekle soktuk, profesyonel aşçılar, antrenmanlarımızı yapacak tesis sorun çözdük, yine en büyük sorun olan ulaşım konusuydu bunda bir kampanya başlatarak ligin başlamasına az bir zaman otobüs kazandırdık. Meğerse en büyük sorun müsabakalarımızı oynayacak 16 milyon nüfusa sahip koskoca İstanbul’da maçlarımızı oynayacak stat bulamıyoruz, Rakiplerimizle uğraşacağımıza  6 haftadır bunun mücadelesini veriyoruz.

Küçükçekmece Sinopspor olarak 2023-2024 Sezonuna sıfırdan bir takım kurduk 30 kişi ayrı ayrı yerlerden,ayrı ayrı karaktere sahip, birbirinden kaliteli oyunculardan oluşan bir takım oluşturduk. Tüm bunların kaynaşması için zamana ihtiyaç var. Başkan Orhan kurduğumuz takımın  kadro kalitelerinin ligin üzerinde olduğunu ve sezonu şampiyon tamamlamak istediklerini aktardı. Ben her işimde hedefleri olan ve o hedefe ulaşmak için ne gerekiyorsa yaptım yine yaparım benim lugatımda başarısızlık yoktur. Şu anda 6 maçtır yenilmeyen bir takımımız var demek ki doğru yoldayız. Önümüzdeki hafta deplasmanda Aliağaspor maçını kazanarak çıkışımızı sürdüreceğiz.

Orhan, oyun olarak da daha iyi olduğumuz zaman maçlarımız daha keyifli hale gelecek. Biz bu lige fazlayız. Rakiplerimizin futbolundan bunu anlamak zor değil. Umarım sonu da güzel biter ve ligi şampiyon tamamlarız” ifadelerini kullandı

Editör: Anıl Kılıçlı