İstanbul Oto Sanatkarları Esnaf Odası tarafından verilen iftar yemeğine katılan Maslak-Atatürk Oto Sanayi Sitesi esnafı, hem birlikte oruç açtı hem de arkadaşlarının söylediği şarkı ve türkülerle hoş vakit geçirdi.

Aynı zamanda Atatürk Sanayi Sitesi Başkanlığını da yürüten İstanbul Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Keskin, her Ramazan ayında geleneksel olarak düzenledikleri iftar programında esnaf arkadaşlarını ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Poligon’daki Sait Restaurant’ta düzenlenen iftar programına Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ve bazı özel konuklar da katıldı. Kaymakam Bilgin iftara katılan esnafa hitaben yaptığı konuşmada, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olduğunu vurgulayarak, “Sizlerle birlikte olmaktan ve orucumuzu hep beraber açarak bu mübarek ayın güzelliğini yaşamaktan memnuniyet duydum” dedi.

Atatürk Oto sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren iki yüze yakın esnafı iftarda ağırlayan Başkan Mustafa Keskin, misafirleri ve esnaf arkadaşlarıyla tek tek ilgilenerek, Ramazan aylarını kutladı. İSTESEO’nun yönetim kurulu üyeleri de oto sanayi esnafıyla iftar masalarını paylaşıp, her anlamda birlik ve bütünlük içinde olduklarını gösterdiler.

İftar programına katılan konuk esnaftan bazı kişiler ise Başkan Mustafa Keskin’in ricasını kırmayarak halk müziği ve sanat müziği dallarında yeteneklerini gösterdi. Güzel sesli esnafın söylediği şarkı ve türküler iftar programına renk kattı. Oto sanayi esnafı iftarda kendilerini buluşturan Başkan Mustafa Keskin’e teşekkür etti.

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi