Sadakatsiz dizisinin Nil karakteri Nazlı Bulum, ilk cinsel deneyimini anlattı. İlk kez cinsel ilişkiye girdiğinde annesiyle yaşadıklarını söyleyen Bulum, annesine "içimde prezervatif kaldı" ifadelerini kullandığını aktardı.

Nihat Hatipoğlu'ndan pahalılık tepkisi; Bereket kalmadı Nihat Hatipoğlu'ndan pahalılık tepkisi; Bereket kalmadı

Bulum, "İlk cinsel deneyim konusunda annemin ısrarı vardı. Özel bir şey olsun, özel biriyle olsun, hemen olmasın onunla ilgili daha kontrolcü yaklaşmaya çalışıyordu. Ben lisedeyken sevgililerim olmaya başladı. Belli ki artık öpüşüyorum falan... Yani daha çok sevgilim olan birisiyle olsun. İlk seviştiğim haftada çok komik bir şey oldu" dedi.

"İÇİMDE PREZERVATİF KALDI"

Oyuncu, sözlerine şöyle devam etti:

"On yedinin sonlarındaydım. Ve işte bir şey yaşadım inanılmaz panik oldum. Ve yedide sessizce böyle eve girdim annemle, babam uyuyor. Ve böyle gidip anne uyan anne çok kötü bir şey oldu. Tabiki kadın çok panik oldu. Mutfağa geçtik, söyleyemiyorum. Anne ne yapacağımı bilmiyorum, dedim. Hastaneye gitmemiz gerekiyor. Annem panik olunca söyledim. Bende içimde prezervatif kaldı dedim. Benim için o kadar dehşet verici bir şeydi ki...Annem de gülerek tepki verdi."

Editör: Anıl Kılıçlı