Keyifli, lezzetli, huzurlu masalar ve muhteşem manzara Dalyan Sanat Cafe Restaurantta “Bu akşam ne yemeliyim ya da gündüz vaktimi nasıl geçirmeliyim” diye düşünmeyin. Birbirinden lezzetli, her damak zevkine hitap edebilen zengin yiyecek ve içecek menüsü var. Dalyan Sanat Cafe de yok yok! Deneyimli, özverili ve güler yüzlü personeliyle bu yöndeki tüm ihtiyaçlarınızı profesyonelce karşılamaya her zaman hazır. Bizler buranın müdavimleri arasında çoktan yerimizi aldık. Siz de ailenizle, dostlarınızla hem lezzetli yemeğin tadına varmak hem de eğlenmek istemez misiniz? Hadi o zaman hep birlikte Dalyan Cafe’ye.

KAHVALTINIZI NASIL İSTERDİNİZ?

Büyükçekmece Gölü’nün eşsiz manzaralı noktalarından Dalyan Sanat Cafe Restaurantta, muhteşem bir kahvaltıya ne dersiniz? Güne hem lezzetli hem de manzaralı bir başlangıç yapmak için acele edin! Menüde yok yok, leziz bir kahvaltı sofrası seni beklemekte. Haydi, yanına sevdiklerini al ve bu lezzetlerin tadını çıkar! Bir yanında eşi benzeri bulunmayan Büyükçekmece Gölü ve tarihi Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, bir yanında nefis yiyecekler, bir yanında sevdiklerin… Gününüzün güzel geçeceği açıkça belli arkanıza yaslanın ve keyfinizi çıkarmaya bakın. Benden söylemesi.

Bol sohbetli, zamanın nasıl geçtiğini anlamadığınız, samimi atmosferiyle lezzeti birleştiren Cafe kısmında, ister dostlarınızla birlikte olun muhabbetin en güzelini gerçekleştirin isterseniz de kütüphanesinden bir kitap alarak tek başınıza ruhunuzu dinlendirin.

YEMEKLERİN EŞSİZ LEZZETİ

Öğlen veya akşam yemekleriniz için zengin menüler. Fast food, dürüm-burger çorbalar, kırmızı ve beyaz et, salata çeşitleri, makarnalar, deniz ürünleri… Saymakla bitiremiyorum en iyisi siz dostlarınızı, sevdiklerinizi alın ve mekânda bizim gibi yerinizi alın.

DERTLERİNİZE DERMAN OLABİLİR

Dertlerinizin kilidini çilingir sofranızda açmak isterseniz Dalyan Sanat Cafe sizin için doğru adres. Mezenin en tazesi, sohbetin en koyusu, dertlerinizi dağıtmak için en ideal ortamı olan eşsiz göl manzaralı cafe sizin dertlerinize derman olabilir.

HER ZAMAN SEVGİLİ KALANLARA ÖZEL NOT

Bana göre her mekan kendince konuşur, anlatmak istediği bir cümlesi vardır konuklarına. Bu mekânda “Romantizmi” anlatıyor. Gökyüzü, göl, köprü, şehrin ışıkları mekanın atmosferi ve sevdiğiniz… Romantik olmak için daha ne gerekli olabilir ki. Bu harika manzara eşliğinde evlenme teklifi edebilir, kendinizi af ettirebilir veya aşkınızı tazeleyebilirsiniz. Bu efsane yerin lezzetleri de manzarası kadar eşsiz. Dünya mutfağının sahne aldığı bu mekanda lezzetlere kendi yorumlarını da katan Dalyan Cafe Resturant, tarifsiz bir deneyim yaşamanız için birebir.

BİR CAFE’NİN OLMAZSA OLMAZLARI

Canlı müzikleri ile keyifli saatler geçirmenizi sağlayacak sanatçılar, tüm misafirler için rahatça araçlarını bırakabileceği otopark alanı, çocuklar için oyun alanı, doğum günleri, özel ve iş toplantıları, yıllar sonra okul arkadaşlarınızı bulup bizim gibi bir araya gelmek isteyenlere uygun harika bir yer… Daha ne olsun, keyfiniz yerinde olsun.

EDİTÖRÜN GÖZÜYLE

Ay bayıldım ben bu mekana. Öyle güzel bir atmosferi var ki. Beni alıp uzaklara götürdü, ruhumu da bir güzel dinlendirdi. Oysaki ben tek başıma oturmaktan keyif almam. Ama burası bana çok iyi geldi. Ben mekanda keyif alırken, ruhum tıpkı “ben bir tatil köyündeyim” havasında gezindi durdu… Şu yaşadığımız sıkıntılı Korona günlerinde hijyen kurallarına dikkat eden bir işletme. Kapıdan girerken ateşiniz ölçülüyor, dezenfektan dökülüyor. Hepsi maskeli, güler yüzlü daha ne olsun. ‘Çok övdün’ der dediğinizi duyar gibiyim, yok mu eksiklik diye soruyorsunuz. Elbette her işletmede zaman zaman sorunlar yaşanabilir, sinirler gerilebilir. Ama işin özü karşılıklı anlayış ve güler yüz ise; bana göre çıkacak her hangi bir aksilik görmezden gelinebilir. Tıpkı bugün kahvemin geç gelmesi gibi. Eee ne olacak şimdi? Kavga mı etmeliyim tabi ki hayır. Arkadaşlar da robot değil ya canım, elbette unutabilirler. Tıpkı benim geçen günkü ziyaretimde sakarlığımdan çayı devirmem gibi. Arkadaş bana surat astı mı? “Hanımefendi çayı döktün, masayı kirlettin, bardağı kırdın dedi mi?” Tabi ki de hayır. Güler yüzlü ifadesi ile olur öyle kazalar biz hallederiz şimdi diyerek yeni bir çay söyledi. “Müessesimizin ikramıdır, afiyet olsun” diyerek benim gibi sakar müşterisini onure etti.

Haydi, bakalım istikametiz “Dalyan Sanat Cafe Resturant” olsun. Yediğiniz sizlere şifa olsun…

SENAY GÜNCAVAR

Editör: Haber Merkezi