Yeşilköy Polat Renaissance İstanbul Otel içinde bulunan Talha Alper Watches markası ile pek çok seçkin müşterisine saat ve pırlanta tedariki yapan Talha Alper, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’ı misafir etti. Alper;  Sancak’ın Talha Alper Watches Mağazası’nı ziyaret etmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti.   Teknoloji ve sağlık alanlarında faaliyetlerde bulunan MT Grup Yönetim Kurulu Başkanlığı ve BMC yönetim Kurulu üyeliği yapan Murat Sancak ,başkanı olduğu Adana Demirspor’u Nisan ayında şirketleştirmişti.

“DÜNYA YILDIZLARINI KADROSUNDA BULUNDURUYOR”

Kulübü hem Süper Lig’e çıkaran hem de Adana Demirspor A.Ş.’ye dönüştüren Murat Sancak’a övgüde bulunan Alper şunları söyledi: “Murat Sancak Bey’in Adana Adana Demirspor’a yapmış olduğu yatırım pek çok üst düzey iş insanımız için ilham verici olmalıdır. Holdinglerin çeşitli branşlarda spor kulüplerine yapmış olduğu yatırımların uluslararası başarılar getirdiğini görüyoruz. Basketbolda Anadolu Efes, Voleybolda Eczacıbaşı en güzel örneklerdir. Son dönemlerde istenilen sonuçların alınamadığı, başarı ve heyecana aç kalındığı futbolda MT Grup’un yapmış olduğu yatırımın önemli olduğunu düşünüyorum. Daha geçen yıl alt ligde oynayan Adana Demirspor bu yıl Mario Balotelli, Younes Belhanda, Gökhan İnler gibi dünya yıldızlarını kadrosunda bulunduruyor. Pek çok kaliteli oyuncu ile oluşan kadrosunun ligi üst sıralara yakın bitirerek Süper Lig’de kalıcı olma deneyimi elde edeceklerdir.”

“ADANA DEMİRSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI KALDIRACAK”

Murat Sancak’ın Adana Demirspor ve Türk futbolu için yapmış olduğu yatırımın ülkemizin sporda marka değerinin artmasına katkı sunacağını belirten Alper; “ Murat Bey’in Adana Demirspor heyecanı beni de etkiledi. Süper Lig’de dört büyük takım olan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un şampiyonluklara koyduğu ambargoların önce Bursaspor, sonra da Başakşehir’le kırılması sporseverleri heyecanlandırmıştı. Ben Anadolu’dan bir kaç yıl içinde yeni bir şampiyon daha çıkacağına inanıyorum. Murat Sancak başkanlığında Adana Demirspor mutlaka şampiyonluk kupasını kaldıracak. Futbol severler yeni bir şampiyonu selamlamaya hazır olsunlar” dedi.

“1940 ADET SAAT HEDİYE EDECEĞİM”

Adana Demirspor A.Ş.’nin 1940 yılında kurulduğunu hatırlatan Talha Alper, “Adana Demirspor şampiyonluğu göğüslediğinde Talha Alper Watches olarak şampiyonluğun anısına özel saat tasarlatmayı planlıyorum. Camianın kuruluş yılına atfen 1940 adet seri numaralı saati kulübe hediye edeceğim. Hayatta en kıymetli hazine zamandır. Adanalılar açısından zamanın içindeki en kıymetli anlardan biri de bu şampiyonluk olacaktır. Bugün hayal olan düşüncem gerçekleştiğinde kulübümüz bu kıymetli saatleri Adana Demirspor’a büyük hizmetleri dokunmuş en kıymetli kişiler ile paylaşacaktır.” diye konuştu. SERKAN HORUZ / KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi