Futbolcu ve teknik direktörlerin fon adı altında dolandırıldıkları iddia edilen olayla ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor.

"ROLEX HEDİYE ETTİ"

Taklacı AK Partili Meclis üyesi hakkında disiplin soruşturması Taklacı AK Partili Meclis üyesi hakkında disiplin soruşturması

Baş şüpheli Seçil Erzan, ifadesinde Arda Turan için “Kendisi bana bu süreçte en insanca davranan kişilerdendir” demişti. Seçil Erzan ifadesinin bir başka bölümünde ise Arda Turan’ın kendisine Rolex saat hediye etmesini şöyle anlattı: “Benim bu zamana kadar 3 tane Rolex saatim olmuştu. Birini Merve ve Tanın (teyzesinin oğlu ve gelini) hediye etmişti. Çünkü onlara o kadar çok para kazandırmıştım ki onlar da bana Rolex saat hediye etmişti. İkincisini Arda Turan nişan hediyesi olarak vermişti. Üçüncüsünü de ben de 20 yıllık birikimim ile kendim almıştım.” ifadelerini kullandı.

FATİH TERİM'LE İLGİLİ DE KONUŞTU

Seçil Erzan, savcılıktaki ifadesinde, “Ben Fatih Terim’den bu zamana kadar fon adı altında para almadım. Kesinlikle Fatih Terim ile ilgili herhangi bir usulsüzlük yapmadım. Fatih Terim beni kızı gibi sever, sayardı” dedi. Fatih Terim de savcılığa verdiği ifadede “Bu fonla alakalı Seçil Erzan’a hiç para vermedim. Bahsedilen fonla yakından uzaktan ilgim yoktur. Seçil Erzan olayını duyunca ben bankaya sinirlendim ve bankadaki tüm paramın, eşim Fulya Terim’in farklı bir bankadaki hesabına aktarılmasını istedim. 219 bin 300 dolar ve 47 bin 400 liranın eşimin hesabına geldiğini tespit ettim. Fakat 3 milyon dolar halen gönderilmedi” dedi.

Editör: Anıl Kılıçlı