Sihirli Annem'de Tuğçe karakterini canlandıran ve şimdilerde 2 çocuk annesi olan Damla Ersubaşı, 2016 yılında dünya evine girdiği eşinden 2020 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan Damla Ersubaşı, bu kez paylaştığı bir videoyla sosyal medyada gündem oldu.

Damla Ersubaşı söz konusu videoda ağlaya ağlaya kamera karşısına geçti. Ersubaşı ilk olarak herkesi şoke eden itirafını yaptı.

"BİR DÖNEM UYUŞTURUCU BATAĞINA DÜŞTÜM"

Ersubaşı, "Şimdi ben bir dönem kışın... Uyuşturucuya düştüm, uyuşturucu batağına düştüm, uyuşturucu içtim, sonra parayı kumarda harcadım, uyuşturucuda harcadım. Tamam mı?" dedi.

"PARA DA ESKİ KOCAMIN AİLESİNİN PARASIYDI! TEK BAŞIMA YEDİM"

Ersubaşı, "Bu para da eski kocam, çocuklarımın babası Mustafa Can Keser'in ailesinin parasıydı. Sonra ben tabii bunu, çeşitli vaatlerle aldım bu parayı. Parayı da tek başıma yedim, Mustafa'nın hiçbir alakası yok.." ifadelerini kullandı.

"PİSLİĞİ, TEHDİDİ, ŞİDDETİ BİTMEDİ"

Ersubaşı, "Neyse sonra Mustafa sürekli beni bununla tehdit etti. Tamam mı? Beni bununla tehdit etti. Önce dedi ki bunu aileme söylerim dedi. Çocukları bana vereceksin dedi. Tamam senin pisliğinden kurtulayım yeter ki dedim çocuklar sende kalsın dedim. Ben çocuklarımı istediğim zaman görürüm dedim. Hepsinin mesajları var, hepsinin de zaten delillerini sunacağım bundan önce. Ondan sonra yetmedi dedi ki çocukları da verdim, pisliği bitmedi, bırakmadı, tehdidi de bitmedi, şiddeti de bitmedi... Parayı da ödüyorum ama ben bu arada, ablasına, abisine..." şeklinde konuştu.

"SENİ MAGAZİNE REZİL EDECEĞİM"

Ardından Ersubaşı "Ondan sonra dedi ki seni magazine rezil edeceğim dedi. Evren Abdullahoğlu'na mesaj atmış. Demiş ki bu haberi gir. Mesajlar var bende, hepsini bana da attı" dedi.

Reyting etkisi; Hazar Ergüçlü'ye 'Dilber' zammı Reyting etkisi; Hazar Ergüçlü'ye 'Dilber' zammı

"ÇOCUKLARIMIN ANNESİZ KALMASININ TEK SEBEBİ"

Sonrasında ünlü isim; "Şimdi, çocuklarımı benden ayırdı ya istediği her şeyi yapsın, çocuklarımın annesiz kalmasının tek sebebi Mustafa Can Keser ve ailesi" ifadelerini kullandı.

AVUKATI BASIN AÇIKLAMASI YAYINLADI

Damla Ersubaşı'nın avukatı Mehmet Kutlu, olayla ilgili basın açıklaması paylaştı.

Editör: Rukiye Bakır