31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İstanbul’un önemli ilçelerinden biri olan Esenler’i almak için harekete geçen Cumhuriyet Halk Partisi, Hasan Dalkıran’ı Esenler Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi.

Dedetaş’tan kadın hentbol takımına ziyaret Dedetaş’tan kadın hentbol takımına ziyaret

Sinop Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hasan Dalkıran, “Bu adaylık, sadece bir kişinin başarısı değil, Sinoplu vatandaşlarımızın yıllar süren çabalarının ve varlıklarının bir neticesi olarak görülmelidir.” dedi.

“SİNOP GERÇEK ANLAMIYLA TEMSİL EDİLECEK”

Sinopluların İstanbul'daki varlığını ve toplumsal katkılarını siyasi alana taşıyacağı sözünü veren Dalkıran, “Uzun yıllardır İstanbul'da yaşayan Sinoplu vatandaşlarımız, çeşitli siyasi partiler tarafından göz ardı edilen bir grup olarak hissedebilirken, CHP'nin bu hamlesi ile birlikte kendilerini daha güçlü ve önemli hissediyorlar. Esenler, İstanbul'un kalabalık ve kültürel çeşitliliğe sahip ilçelerinden biri bu ilçede Sinopluların nüfusu oldukça fazla. Dolayısıyla adaylığımın ilçede bir karşılığı var. Bundan sonra Sinop, İstanbul’un siyasetinde daha fazla temsil imkanı bulacak.” dedi.

Editör: Anıl Kılıçlı