7 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimine CHP adayı olarak girecek siyasetçiler, parti örgütleriyle birlikte seçim bölgelerini adım adım dolaşıp, iktidara gelmek için halktan oy istiyor.

CHP’nin İstanbul’da en çok üyeye sahip ilçelerinden biri olan Sarıyer İlçe örgütü de, İlçe Başkanı Mehmet Deniz’le birlikte hem seçim bürolarının açılışını yapıp, hem de adaylarını halka tanıtıyorlar.

Her mahallede seçim bürosu açarken, sent pazarı ve halkın yoğun olarak kullandığı metro ve otobüs istasyonlarında tanıtım standaları kuran CHP’liler, seçim bildirgesinin yazılı olduğu broşürleri de vatandaşlara dağıtıyorlar.

CHP İstanbul 2. Bölge’den milletvekili adayı olan tüm siyasetçiler listede hangi sırada olursa olsun en baştaymış gibi performans sergiliyor. Aykut Erdoğdu, Dursun Çiçek, Gülay Yedekçi Arslan, Didem Engin, Mustafa Sarıgül, Cengiz Alp, Güven Karataş, Hülya Güntaş, Cemile Aktaş ve Özgür Koçak partililerle birlikte 2. Bölge’yi adım adım dolaşıp çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak için yoğun bir tempoda çalışıyorlar. Parti tarafından dağıtılan CHP amblemli kırmızı yelekleri giyerek seçim çalışması yürüten adayların, kedilerini tanıtmak ve partiye oy kazandırmak için gösterdikleri çaba her geçn gün CHP’nin 7 Haziran’da alacağı oy oranını biraz daha artırıyor.
(Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam)

















Editör: Haber Merkezi