A Milli Takım , EURO 2020'deki 2. maçında Galler ile kozlarını paylaştı. Açılışı İtalya karşısında yapan ve sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrılan Milli Takım, maalesef Galler'e de 2-0 kaybetti ve gruptan çıkma şansını zora soktu. A Grubu'ndaki bir diğer maç ise İtalya ile İsviçre arasında oynandı.

Türkiye'ye Galler şoku! Umutlarımız mucizelere kaldı | EURO 2020 A Grubu –  Sözcü Gazetesi

BİR KADER MAÇI DAHA OYNAYACAĞIZ

Milli Takım'ın grubunda oynanan diğer karşılaşmada İtalya, İsviçre'yi de 3-0 geçerek gruptan çıkmayı garantiledi. Karşılaşmada baştan sona üstün oynayan İtalyanlar, 90 dakika yaptığı presle rakibini bunalttı. İsviçre pek fazla karşılık veremedi. Grubun son maçlarında İtalya ile Galler, Türkiye ve İsviçre kozlarını paylaşacak. İsviçre'nin kaybetmesiyle en iyi üçüncülük için iddiamız devam etti. Gruptan çıkma hedefiyle bir kader maçı daha oynayacağız.

Türkiye gruptan nasıl çıkar? EURO 2020 Türkiye puan durumu ve kalan  maçları... Türkiye kaçıncı sırada?

YİNE RAKİPLERİN ALACAĞI SONUÇLARI BEKLEYECEĞİZ

EURO 2020’ye İtalya deplasmanında aldığı farklı mağlubiyetle başlayan A Milli Ta kımımız, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de oynayacağımız Galler ve İsviçre maçları öncesinde gruptan çıkma konusunda bir hayli umutluydu. Ancak hesaplarımız daha ilk maçımızda bozuldu, tur umutlarımız mucizeye kaldı. Turnuvadaki ikinci maçını da kaybeden Ay-Yıldızlılar, son sıraya demir attı. Milliler’in Son 16 Turu’na kalabilmesi için İsviçre’yi yenmesi yetmeyecek, rakiplerin alacakları sonuçlar da kaderimizi çizecek. KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi