Trafikte bisikletli bir kadının önünü kesip seyir halindeyken mastürbasyon yaptığı iddia edilen kişi sosyal medyanın gündeminde.

Görüntüleri çeken ve haber kanallarına yollayan bisikletli kadın şu ifadeleri kullandı;

"Sabah bisikletimle Anadolu yakası sahil yolunda antrenmana çıkmıştım. Bostancı-Kartal istikametinde sağ şeritte ilerlerken saat 07:38'de videodaki "41 AKP 666" plakalı aracın beni takip ettiğini fark ettim. Araç özellikle önüme geçip beni yavaşlattı. 4-5 km boyunca benim önümde kaldı ve onu geçmeyeyim diye direksiyonunu ara ara sağa sola kırıyordu ve sağdaki park için ayrılmış ceplere girip yavaşlıyordu. Bu sırada aracın dikiz aynasından suratındaki ifadeyi görebiliyordum. 

Ne yaptığını henüz anlamamıştım. O sırada Kartal'da ışıklara takıldı ve telefonumu çıkarıp yan camdan ne yaptığını kaydetmek istedim. Masturbasyon yaptığını görünce şok oldum ve çok korktum. Benim onu kaydettiğimi gördükten sonra takibi bıraktı ve hızla uzaklaştı."

İşte o görüntüler;

Engelli kızını 4 yıl istismar eden baba gündemi sarstı Engelli kızını 4 yıl istismar eden baba gündemi sarstı

TUTUKLANDI!

Görüntülerin incelemesi sonucu, kimliği belirlenen E.N.K. dün gözaltına alındı. Adliyeye sev edilen sürücü E.N.K. savcılıktaki ifade işlemlerinin ardından “teşhir suretiyle cinsel taciz” suçundan tutuklanması talebiyle Anadolu Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.
Play Video

Hakimlik de şüpheli E.N.K.'nin bu suçtan tutuklanmasına karar verdi.

Editör: Anıl Kılıçlı