Yerel seçimlerde sivil toplum kuruluşlarının önemi biliniyor. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kala İstanbul’da seçim için yapılan saha çalışmaları hızlandı.CHP Küçükçekmece Belediye Meclis Üyesi Adayı Gökhan Aygün,  Trakya Rumeli ve Balkanlar Gönül Birliği Platformu başkanı Cevdet Ateş ve Yönetim Kurulu üyelerini Platform merkezinde ziyaret etti.

AYGÜN: SON 5 YILI VE ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMİN İSTİŞARESİNİ YAPIYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Küçükçekmece Belediye Meclis Üyesi Adayı Gökhan Aygün, bir dönem başkanlığını da yaptığı Trakya Rumeli ve Balkanlar Gönül Birliği Platformu’nu, CHP Küçükçekmece Seçim Koordinasyon Merkezi Trakya Rumeli Balkan Masası'yla birlikte ziyaret etti. Seçim gündemiyle yapılan toplantıda istişarelerde bulunuldu.

Aygün, “Buraya geldiğimde hem ev sahibi hem misafirim. Burada hizmetleri olan ve çalışmalara da katkı sağlayan bir arkadaşınızım. Bugün 5 yıllık meclis üyeliğimin son günlerinde yine adaylaştırıldığımız bir dönemdeyiz. Bugünkü ziyaretimizde Cumhuriyet Halk Partisi’nin koordinasyonuyla kurulmuş olan Trakya Rumeli Balkan Masası’nın üyeleriyle birlikteyiz. Seçim sürecinde birlikte çalışma yürüteceğiz. Bizim için önemli bir platform. Bugünkü ziyaretimizin sebebi 5 yıl boyunca yaptığımız, bundan sonra da yapacağımız çalışmalar için istişare etmek.

Sümeyra Duğan

İBB'nin 'yalıtım yapılacak' dediği otopark halen açılmadı İBB'nin 'yalıtım yapılacak' dediği otopark halen açılmadı

Editör: Anıl Kılıçlı