Türkiye, İstanbul Esenyurt'ta yaşanan son olayı konuşuyor. Bir tekel bayide meydana gelen olayda 4 silahlı kişi, bir tekel bayiye bellerinde silahlarla girip iki gencin canına kıydı.

20 VE 21 YAŞINDAKİ GENÇLER ÖLDÜ

Saldırıda, 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybetti. 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise ağır yaralandı.

DEHŞET SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Küçükçekmece'de kuyumcu soyguncusuna vatandaştan operasyon Küçükçekmece'de kuyumcu soyguncusuna vatandaştan operasyon

Hassas içerik olan ve paylaşılamayan görüntülerde yeşil tişörtlü saldırganın bayi çalışanının omzunu sıkmasının ardından arbede başlıyor. Yeşil tişörtlü saldırgan, kasa duran işyeri çalışanını sıkıştırıp tehdit ederek dövüyor. Araya diğer saldırganlar giriyor, çalışanın kafasında şişeler kırarak işkence ediyorlar.

Arbede sırasında bayi çalışanı ise kasada bulunan silahı alarak yeşil tişörtlü saldırganın ayaklarına ateş ediyor. O sırada saldırganlar yeniden şişeleri kırarak çalışana saldırıyor. Arkadan gelen beyaz gömlekli saldırgan ise yanında bulunan silahı çıkararak önce bayi çalışanına defalarca ateş ediyor, ardından da işyerinde bulunan iki kişiye daha ateş ediyor. Saldırganlar ellerindeki silahlarla bayiden kaçıyor.

ÜLKE TEKSAS'A DÖNDÜ YORUMLARI...

Sosyal medyada görüntüleri izleyen vatandaşlar, Amerika'nın olaylarıyla ünlü eyaleti olan Teksas benzetmesi yapıyorlar. Vatandaşlar, "Ülke Teksas'a döndü" yorumları yapıyor.

YASALAR YETERSİZ Mİ?

Birçok vatandaş, yasaların yetersiz olduğunu söylerken, bu suçları işleyenler için daha caydırıcı cezalar gelmesi gerektiğini ifade ediyorlar.

GÖZALTI FOTOĞRAFI GELDİ

Emniyetin şahıslardan birini gözatına aldığı bildirildi. Gözaltıyla ilgili fotoğraf da servis edildi ancak şahısın kelepçesiz olduğu görüldü ve sosyal medyada fotoğrafla ilgili "montaj" yorumları yapıldı.

Söz konusu gözaltı fotoğrafı;

Editör: Anıl Kılıçlı