Güzeller güzeli memleketim Çukurova’nın Toroslardaki şirin ilçesi Aladağ’da (eski adı Karsantı) bir facia yaşandı ve Süleymancılar olarak bilinen tarikatın-cemaatın işlettiğ kız öğrenci yurdunda bir yangın faciası yaşandı. 
Yaşları 11 ila 14  arası değişen 11 kız çocuğu ve bir eğitmen yanarak can verdi bu satırları yazarken30 kasım 2016 saat 10.22 de.
22 yaralı kız öğrenci hastaneye kaldırıldı yaralıların çoğu ikinci kat penceren atlayarak kurtulan kız çocukları.
Üç Bakan Adana Valisi Adana Belediye Başkanı yangın yerine gittiler, üzüntülerini-taziyelerini bildirip memlekete baş sağlığı dileyip yaralıları ziyaret ettiler ve hayatını kaybedenlerin yakınlarına baş sağlığı dilediler.
Sonra en keskin konuşmayı yaptılar sorumluları yakalayıp (varsa-bulurlarsa!) en sert cezaya çarptırılacaklarını söylediler.
Çayına-gazozuna bahse giren varsa girerim, seneye bu günlerde bu olayı unutturup hiç bir kimse sorumlu tutulmayıp unutulacağına dair!
Nerden mi biliyorum?
Bundan önce hep öyle oldu da ondan.
Yanmak denir fıtrat denir, Allah verdi Allah aldı denir vs.
Haa, haksızlık etmeyelim bu yurt  Süleymancılar veya yandaş başka bir cemaat tarafından değil ÇYDD veya CHP veya başka bir muhalif grup tarafından işletilen bir mekan olsa idi gök kubbe başlarına yıkılır, sorumlu-sorumsuz çok kişi en ağır cezalara çarptırılır gereken ders verilirdi,ama...
Canlı yayında evladını arayan bir baba yurdun Süleymancılar yurdu olduğunu söyledi ve anında yayın yasağı geldi, neden?
Cemaat örselenmesin diye mi?
Yazıklar olsun, bizi bu hallere düşürenlere...
Hayatlarını kaybeden genç bile olamamış küçük evlatlarımıza rahmet diliyorum.
Mekanları ışık dolsun yıldızlarla yoldaş olsunlar huzur bulsunlar.