Semanur Hacıoğlu’nun kullandığı motosiklet Beşiktaş Dolmabahçe'de, cadde üzerinde U dönüşü yapan A.Ö’nün kullandığı 17 ST 964 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Hafif ticari aracın şoför kapısına çarpan motosiklet sürücüsü Semanur Hacıoğlu ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kanser hastası kadına cinsel saldırı yapan hemşireye iyi hal indirimi Kanser hastası kadına cinsel saldırı yapan hemşireye iyi hal indirimi

Yaralı motosiklet sürücüsü ambulansla Taksim İlkyardım Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

SÖZLÜSÜ KONUŞTU

Feci kazada entübe edilen genç kızın sözlüsü:

Şahıs kesinlikle araçtan hiçbir şekilde inmeyip daha sonra da hastaneye gelip yardımda bulunmadı. Şikayette bulunduk, olay görüntülerini aldık ama adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Demek ki biz birine zarar vermek istediğimiz zaman araçla onun üstüne kırarak, canını hiçe sayarak bunu yapabiliriz. Sonrasında da elimizi kolumuzu sallayarak dışarıda gezebiliriz. Ben bundan bunu çıkartıyorum.

Editör: Anıl Kılıçlı