CHP Genel Başkanı kükredi “Kapının önüne koyarım” dedi.
 Breh breh breh, yiğitliğe bak cesarete kararlılığa bak!
Kime dedi, niye dedi?
Fikri Sağlar’a dedi, Akşam Gazetesi’nde çıkan röportajda görüş belirttiği için.
Suç büyük kesin ihraç istemi ile PM ‘e sonra 38 evet 19 hayır 3 çekimser oyları ile Disiplin Kurulu’na kesin ihraç istemi ile gönderildi.
Mıy mıy siyaset yapıp rakibin sağlam temellere oturmasını sağlayan her seçimde yenilen,  tek adamlığa tam gaz yol alana bak.
Sizler 12 Eylül’de kapı arkasında yaşarken Fikri Sağlar yargısız infaz edilen öğretmenin kanı yerde kalmaması için olayın peşinden gidip ortaya çıkaran ve Kenan Evren Faşizmine kafa tutan Aziz Nesin’den sonra ikinci kişi idi (can veren, yaralanıp sakat kalan, yargısız infaz edilen, asılan devrimcilerin dışında).
Aslında yalnızca Fikri Sağlar değil Muharrem İnce, Deniz Baykal ‘ın söylediklerine de tavır ama nedense Fikri Sağlar’ı hedef aldılar.
Fikri Sağlar görüşlerini köşe yazarlığı yaptığı Birgün Gazetesi ve Parti Meclisi’nde de söyleyen-yazan kişidir.
Neden her gün bize hakaret eden Akşam Gazetesi’ne söylüyor diye bahane üretti Sağlar’ı suçlayanlar.
Cumhuriyet’te olsa ne diyeceklerdi?
Cumhuriyet yazmazdı mı diyorsunuz?
Cumhuriyet Gazetesi havuz medyasında mı ki yazmasın?
Selin Sayek Böke de çıktı, pasif duruşundan sonra ben böyle Parti Meclisi’nin içinde olmam ve böyle Yönetimin sözcüsü olmam diyerek görevinden istifa etti.
Sonra zat-ı şahaneleri bunlara “Saray’ın oyunu” dedi!
Deniz Baykal’ın çıkışı Saray’ın oyunu olabilir bence. Çünkü Abdullah Gül adına yaptığı yakıştırma referandumda “evet” çıktığını meşrulaştırmış oldu.
Referandum sonucu Avrupa ‘da ki  (altında imzamız olan) mahkemelere taşınacakken bunu yaptı.
Ama diğerleri ve bundan sonra yönetimi eleştirecek olanlar, yeni yönetim yapısı isteyenlerin Saray’ın oyununa geldiğini söylemek ayıptır, haksızlıktır.
Saray’ın işine gelen mevcut genel başkan ve mevcut CHP yönetimidir bunu dünya alem biliyor (kanımca) bir K.K. ve Parti Yönetimi’nin 38 üyesi bilmiyor.
Bunlar olunca kesin ihraç istemi ile görüş bildireni Parti Meclisi’ne taşıyınca ve oy çokluğu ile Parti Disiplini’ne kesin ihraç istemi ile gönderince siz kendinizi demokrat, sosyal demokrat, sosyalist enternasyonalin üyesi olarak görmeye devam mı ediyorsunuz?
Ha, RTE’yi örnek alıp tek adamlığa özeniyorsanız sosyalist, sosyal demokrat hatta düz demokrat elbisenizi çıkartın, size uymuyor bu elbise size üç numara büyük geliyor.