CHP Fatih İlçe Başkanlığı, 14 Mayıs’ta gerçekleşeceği öngörülen genel seçimler için ilçe başkanlığında seçim startını verdi. CHP Fatih İlçe Başkanı Yusuf Yetişgin, “Cumhuriyet Halk Partisi 1923 yılında ekilmiş ulu bur çınardır. Günümüze dek heybetini korumuş, dalları ise tüm halkımızı sarmıştır. Artık bu çınarın altında birlik ve beraberlik zamanıdır. Bu inanç ve umutla bizler seçime hazırız diyor ve çalışmalarımıza başlıyoruz‘’ dedi.

CHP İlçe Başkanı Yusuf Yetişgin ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları 14 Mayıs günü gerçekleşmesi beklenen genel seçimler gündemli toplantıda partililerle bir araya gelerek seçim startı verdiklerini kamuoyuna açıkladılar. Toplantıda söz alarak “Cumhuriyetin ilk yıllarında olduğu gibi ikinci yüzyılında da çağdaş, aydınlık ve ileriye yürüyen kıt imkanlarla ülkemizi yeniden inşaa eden Cumhuriyet Halk Partisi’dir” diyen CHP Fatih İlçe Başkanı Yusuf Yetişgin, “Türkiye’nin fabrika ayarlarına altı okun ışığıyla geri dönüşü sağlayan tek çatı da Cumhuriyet Halk Partisi’dir’ dedi. 

“BAŞLIYORUZ, BAŞLIYORUZ, BAŞLIYORUZ”
Yetişgin sözlerini şöyle sürdürdü; “Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı emanetlere sahip çıkarak, aynı hedeflere yürümekteyiz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde ötekimiz olmadan ülkemizin tüm renkleriyle kucaklaşmaktayız. Anadolu’da bulunan tüm farklı kökler Cumhuriyet Halk Partisi çınarının köklerinde birleşip, ülkemize nefes alma ve umut olma ortamı yaratmaktadır. Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik ve siyasal durum ortadadır. Ancak, bizler umut olup sandıklarımıza sahip çıkarak, ülke geleceğine sahip çıkmış olacağız. Genel Başkanımızın dediği gibi hep birlikte, başlıyoruz, başlıyoruz, başlıyoruz”

CHP Fatih Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Maranki, Nazmiye Akarslan Durgut, Fatih Belediyesi önceki belediye başkanlarından Yusuf Günaydın, önceki dönem ilçe başkanları Uğur Ataş, Gökhan Gencel,  ve çok sayıda partilinin coşkuyla bir araya geldiği toplantıya birlik ve beraberlik mesajları damgasını vurdu. 

“İSTANBUL’UN KALBİNDEN İNANCIMIZI HAYKIRDIK”
Toplantının ardından gazetemizin sorularını da yanıtlayan CHP Fatih ilçe Başkanı Yetişgin şunları söyledi; 
“Sayın Genel Başkanımızın talimatıyla İlçe başkanı oldum. Burada bize yüklenen misyon, ilçemizde yaşayan tüm yurttaşlarımızı birlik ve beraberlik duygusuyla biraraya getirmek ve aynı ortak amaç ve hedefler için mücaedele ederek Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanması için var gücümüzle çalışmaktır. Bu duygu düşüncelerle ilçemizde bir ilki gerçekleştirdik. Fatih ilçemiz İstanbul’umuzun kalbi demektir. İstanbul kalbi Fatih’ten inancımız ve kararlılığımız herkese duyurmak amacıyla bugün bir araya geldik.  Gerçekleşecek olan seçimlere her türlü hazırlıklı olduğumuzu sizlerin aracılığıyla bir kez daha istiyorum” 

“HERKESİ BU MÜCADELEYE ÇAĞIRIYORUZ”
Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında toplumun tüm kesimlerinin barış içinde bir araya gelebileceğine olan inançla yola çıktıklarını belirten Yetişgin, “Herkesi birleştirmek istiyoruz. Toplumun tüm kesimlerini ortak amaçlar ve hedefler için mücadeleye çağırıyoruz. İnanıyoruz ki bu karanlık günleri hep birlikte aşacağız. Biz Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında tüm Türkiye’nin birleşmesini istiyoruz. Herkese kucağımızı açıyor ve beraber yol yürümeye davet ediyoruz” dedi. FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Editör: Editör Yazar