İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız önemli temaslarını sürdürüyor.

Yıldız, Bodrum’daki dönüş yolculuğunda Susurluk Belediye Başkanı’nın daveti üzerine 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programına katıldı. Başkan Nurettin Güney ile birlikte Susurluk’ta gerçekleştirilen etkinliklere katılan Yıldız, vatandaşlarla buluşarak sohbet etti.

Merve Taşkın'dan şok itiraf; Doğumum babamın ölümüne sebep oldu Merve Taşkın'dan şok itiraf; Doğumum babamın ölümüne sebep oldu

YILDIZ: BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PERÇİNLİYOR

Yıldız, yaptığı açıklamada, Azerbaycan seyahatinin ardından Türkiye’ye dönmenin heyecan verici olduğunu ve farklı bölgelerdeki etkinliklere katılarak vatandaşlarla buluşmanın önemli olduğunu ifade etti. Susurluk’un 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Yıldız, vatandaşlarla sohbet etmekten büyük keyif aldığını vurguladı.

Yıldız, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türk milleti için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ve bu önemli günün anlamını vatandaşlarla bir araya gelerek paylaşmanın memnuniyetini yaşadığını ifade etti. Belediye Başkanı Nurettin Güney ise Ali Rıza Yıldız’ı uzun yıllardır tanıdığını ve aralarındaki dostluğun yıllara dayandığını ifade ederek, etkinliğe katılmasının Susurluk için özel bir anlam taşıdığını ve bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliği pekiştirdiğini vurguladı.

Editör: Anıl Kılıçlı