31 Mart 2019’da göreve seçilen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz gün açıkladığı aday listesinde tekrar yer aldı. AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Yücel Yılmaz, ayağının tozuyla meydana inerek Balıkesirlilere seslendi.

YILMAZ: 5 YILDIR AYRIM GÖZETMEKSİZİN HİZMET ETTİK

Miting alanında toplanan kalabalığı selamlayarak konuşmasına başlayan Yücel Yılmaz, şunları söyledi;

“Balıkesir kadim bir şehirdir. Allah bana burada belediye başkanlığını nasip etti. 2019’da Sayın Cumhurbaşkanımız bana haydi Yücel Balıkesir sana emanet dedi ben de sizlerin desteğiyle seçildim. Gece gündüz çalışarak büyükeşehirde ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlarımıza hizmet ettik. Yılın 365 günü hiç dinlenmeden bu şehre hizmet ettik. Hüseyin Murat’ın bize bir emaneti var; bu şehre ve bu şehrin gençlerine sahip çıkın dedi. Allah onu yanına aldı. Onu unutmayacağız, ailesini geride bırakmayacağız, vasiyeti gençlerin de her zaman yanında olacağız.”

MHP’Yİ UNUTMADI

Cumhur İttifakı bileşeni MHP için de konuşan Yılmaz, “Cumhurbaşkanımız dün 26 şehrin adayını açıkladı. Balıkesir’de de bize göreve devam talimatını verdi. Ben burada bu kadroya çok teşekkür ediyorum. MHP’li arkadaşlarımız için de bir şeyler söylemek istiyorum; ‘Cumhur İttifakı olarak biz hiçbir şey istemeden bu devletin ve hükümetin arkasındayız.’ Diyen Sayın Devlet Bahçeli’nin ekibi arkamızda. Allah onlardan razı olsun. Bir davaya inanan insanlar olarak hizmetimizi edeceğiz.” dedi.

“YİNE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIMA SÖZ VERİYORUM”

Merve Taşkın'dan şok itiraf; Doğumum babamın ölümüne sebep oldu Merve Taşkın'dan şok itiraf; Doğumum babamın ölümüne sebep oldu

5 yıllık hizmet süresince yaptıklarından kısaca bahseden Yücel Yılmaz, “Bizim amacımız hizmet. Biz bu memlekete hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz başka bir amacımız yok. Arkadaşlarımızla istişarelerimizi yapıyoruz. 2019’da seçildiğim günün ertesinde 20 ilçemizin belediye başkanlarını parti gözetmeksizin çağırdım. Dedim ki ne yapmak istiyorsunuz Balıkesir için? Tüm ilçelerimizden konuştuğumuz vatandaşlarımızın isteklerini kaydettim. 20 ilçemize hizmet için çalışıp Balıkesir’imizi her alanda Türkiye’nin bir numarası yapmak için gece gündüz çalışacağımıza söz veriyorum. Balıkesir’de gençler iş aramayacak. Toprak bereketlenecek, Balıkesir engelsiz bir şehir olacak. İş insanları belediyelerle problemle yaşamayacak. STK’ların hepsine destek vereceğiz. Biz bunları 5 senedir yapıyoruz zaten. Balıkesir’in peynirinden ekmeğine hepsinin tanıtımı için bütçe ayırıyoruz. Biz bu hizmetleri tekrar almak için 31 Mart’a kadar gece gündüz çalışacak mıyız? Allah sizden razı olsun.” diye konuştu. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

YÜCEL YILMAZ KİMDİR?

Yücel Yılmaz 10 Temmuz 1975 yılında Almanya'nın Bottrop şehrinde dünyaya gelmiş, küçük yaşlarda ailesiyle birlikte memlekete dönüş yapmıştır. İlk ve orta öğrenimini Balıkesir'de tamamlamasının ardından lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nde, tezsiz yüksek lisans eğitimini ise İzmir Demokrasi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Uluslararası İktisat ve Ticaret Politikası üzerine yapmıştır.

Editör: Anıl Kılıçlı