31 Mart yerel seçim çalışmaları sürerken liderler de önemli noktalara ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Küçükçekmece'ye bir ziyarette bulunurken Sefaköy'deki esnaflarla sohbet etti.

Küçükçekmece Sefaköy'de Akşener, "Pandemi döneminde ve sonrasında hep hal hatır sormak için geliyordum, özne sizdiniz. Ama bu sefer oylarınızı talep etmeye geldim" diye konuştu.

Sohbet ettiği esnaf ise Akşener'e, 'Allah hayırlısı neyse onu versin. Ayağınıza sağlık. Herkesin bir siyasi görüşü var, benimki de var. İlçede olur ama büyükşehirde olmaz" dedi.

Eşi ile kızını bıçaklayan Afgan'ı durduran genç tutuklandı Eşi ile kızını bıçaklayan Afgan'ı durduran genç tutuklandı

GENÇLE DİYALOGU DAMGA VURDU

Akşener  Avcılar’da da esnaf ziyaretinde bulundu. Partililer tarafından karşılanan Akşener, Marmara Caddesi'ndeki esnafı gezerek oy talebinde bulundu. Akşener, esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı öğrenci ile bir süre konuştu. Öğrenci Akşener’e, “Babam sizi destekliyor ve seviyor. Ben de sizi seviyordum ama son seçimden sonra uyuz oldum” demesi üzerine Akşener, “Olsun, olabilir. Sen milletsin, sen seçmensin. Seçmen çok rahat siyasetçiye söyleyebilir. Taleplerini iletebilir. Ne zaman talep etmeyi, siyaseti bırakıp yanına gelirsem o zaman hep beraber siyaseti kıyma yaparız” şeklinde karşılık verdi.

Editör: Anıl Kılıçlı