Basının yurtiçi olduğu kadar yurt dışında da faal olması gerektiğini ve bu faaliyetlerin hem sektör için hem de ulusal çıkarlar açısından önemli olduğunu belirten İstanbul Gazeteciler ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız, Azerbaycan ziyaretini tamamladı. Yıldız bugün yurda dönüyor.

GÖNÜL BİRLİĞİYLE VERİMLİ GÖRÜŞMELER YAPILDI

Bakan Bolat: İsrail’le ticaret haberlerinin arkasında FETÖ var Bakan Bolat: İsrail’le ticaret haberlerinin arkasında FETÖ var

Ali Rıza Yıldız İSBAM’ın davetlisi olarak gittiği Azerbaycan’da Azerbaycan ve Türk medyasının kardeşliği, dostluğu, gönül birliği sayesinde çok verimli görüşmeler gerçekleştirildi dedi. Yıldız, yakın zamanda  Azerbaycan’a bir ziyaret daha  gerçekleştirilmesi, ayrıca Azerbaycanlı ekiplerin de Türkiye’ye  İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonunun misafiri olarak gelmesi ile iki kardeş ülke ilişkilerinin daha da kuvvetleneceğinin altını çizdi.

Yıldız Azerbaycan’da başta Bakü, Azerbaycan Büyük Millet Meclisi Başkanı, Ana Muhalefet Partisi Başkanı olmak üzere Karabağ, Bakü, Şuşa, Gence, Yevlah, Nahçıvan illerini ziyaret etti.

Editör: Anıl Kılıçlı