Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşarak gündeme ilişkin önemli mesajlar verdi. Bahçeli, üniversite sınavlarıyla ilgili de "Sınavlar kaldırılabilir" dedi.

"O GÜNLER ÇOK UZAK DEĞİL"

Bahçeli, "Türk gençliği alfabenin hiçbir harfiyle sınırlandırılamaz. Gençler aydınlık geleceğimizni kefilidir. Biz gençliği sınavlarla bulmadık, bu yolla da kaybetmeyeceğiz. Üniversite sınavlarını kaldıracağımız günler çok uzak değildir." dedi.

YEREL SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

2024 yerel seçimleriyle ilgili de konuşan Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri tamamlanmış olsa da önümüzde mahalli seçimler vardır. MHP, mahalli seçimler için hazırlık sürecini başlatmıştır. Birinci stratejik hedefimiz, mevcut belediye başkanlarımızı muhafaza ederek üzerine daha çoğunu eklemektir. 

Büyükçekmece’de öncelik eğitimin Büyükçekmece’de öncelik eğitimin

İkinci stratejik hedefimiz muhalefet partilerdeki belediyelerin yürek yaralayan hallerine son vermektir. İstanbu 5 yılını kaybetmiş tarihin gerisine düşmüştür. CHP'li büyükşehir belediye başkanlarının ayak oyunlarından, parti içi cepheleşmelerden, çıkar yarışından başka bildikleri bir şey yoktur." ifadelerini kullandı.

Editör: Anıl Kılıçlı