Küçükçekmece Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Enver Şengül en mutlu günlerinden birini yaşadı. Mehtap ve Enver Şengül çiftinin kızları Yağmur Şengül hayatını Timur Yıldırım ile birleştirdi. Küçükçekmece Nikah Sarayı’nda düzenlenen nikah töreninde çiftlerin nikahını Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi kıydı.

Almanya'da bir Türk 'cin çıkarma' yalanıyla milyonlarca doları cebe indirdi Almanya'da bir Türk 'cin çıkarma' yalanıyla milyonlarca doları cebe indirdi

Çebi, Yağmur Şengül ve Timur Yıldırım’ın Küçükçekmece Belediyesi personeli olduklarını  ifade ederek bundan dolayı  kendisinin de ev sahibi olduğunu belirtti. Kendisi de Şengül gibi Trabzonlu olan Kemal Çebi “Enver bey ile çok uzun zamana dayanan bir dostluğum var. Yağmur ve Timur ise belediyemizde beraber mesai yaptığım çalışma arkadaşlarım. Nikah akitlerini gerçekleştirdik. Bir ömür boyu birlikte mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmelerini diliyorum. Şengül ve Yıldırım ailelerini tebrik ediyorum” dedi.

Nikaha Küçükçekmece Belediyesi’nde çeşitli dönemlerde görev yapmış olan başkan yardımcıları, müdürleri, çiftin mesai arkadaşları, Küçükçekmece’nin bazı mahallelerinin muhtarları, siyasi partilerin, spor kulüplerinin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çiftin yakınları katıldı. Ak Partide uzun yıllardır siyaset yapan Enver Şengül için düğün tarihi bir anlamda talihsizlik anlamına da geliyordu.

Nikah programının yemekli ve uzun süreli olmasına dolayısıyla konuklar sürprizle de karşılaştılar. ‘Oflu Ali’ olarak bilinen komedyen ve müzisyen Ali Öztürk evlilik üzerine fıkralar anlattı. Salondakileri kahkahaya boğan Oflu Ali dışında bir sürpriz daha vardı. Küçükçekmece Belediyesi eski müdürlerinden Cihat Demir, çiftin ‘Yağmur Timur’ olan adlarının baş harflerinin yukarıdan aşağıya sıralandığı akrostiş tekniği ile yazmış olduğu şiiri okudu. Demir’in şiiri de salondan büyük alkış aldı.

Yağmur ve Timur çifti bol kahkahalı nikahın ardından damat Timur Yıldırım’ın memleketi olan Elazığ’da bir düğün gerçekleştirecekler. KENT YAŞAM

Editör: Anıl Kılıçlı