CHP'de kongre heyecanı sürüyor. Özellikle İstanbul'da 39 ilçede büyük heyecan ve çekişmeler yaşanırken, Bayrampaşa'nın kongresi de yapıldı.

CHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı'nda yapılan kongrede mevcut başkan Hasan Mutlu, güven tazeleyerek yeniden ilçe teşkilatının başına geldi. Kırmızı listeden seçime giren Mutlu oyların 194'ünü alırken, mavi listeden seçime katılan İbrahim Bulut 128 oy aldı.

Diğer aday Bekir Önder 49 oy alırken seçimde, 3 geçersiz oy kullanıldı.

İSTİFA EDECEK İDDİALARINA CEVAP VERDİ

Bayrampaşa'da CHP'yi iktidar yapacaklarının altını çizen Hasan Mutlu, "Yıllardır birlikte çalışıyoruz, hiçbir zaman bu partiye küsmedik, her zaman onurlu siyaset yaptık. Bu partide biz nerede görev verildiyse biz hep orada olduk, olmaya da devam edeceğiz. Eğer genel merkezimiz, genel başkanımız biz istifa edeceksin şu konumda olacaksın derlerse istifa ederiz, denilen konumda da mücadelemi sürdürürüm." dedi.

"BAYRAMPAŞA'DA İKTİDARI ALACAĞIZ"

Birlik mesajı veren Mutlu, "Bu kongre Bayrampaşa’da bizi iktidara taşıyan bir kongre olacaktır. Bu kongre 30 yıldır Bayrampaşa’da iktidar olan ancak bir çivi bile çakmayan, 46 vilayetten daha zengin olan Bayrampaşa’yı köy haline getirmiş, siyasi iktidar ve İBB ellerindeyken kentsel dönüşümü çözememiş, alt yapı sorunlarını çözememiş, üretim merkezi olan Bayrampaşa’yı AVM tekellere boğdurmuş, esnaf ve kobilerimizi bitirmiştir. 39 İlçe arasında meydanı olmayan tek ilçe olan, yaşam alanlarının daraldığını, vatandaşlarımızın yokluk ve yoksulluk içinde kıvrandığını, kontrolsüz göç ile sokaklarımızda yürümenin bile çok zor olduğunu hepimiz görüyoruz. Sporun merkezi olan Bayrampaşa’da amatör kulüplerimizin kendi imkanlarıyla çalışmalarıyla dünyaya mal olmuş çok sayıda sporcularımızla anıldığı halde kulüplerimizi sahipsiz bıraka bir Bayrampaşa ile karşı karşıyayız. Tüm imkansızlıklarla ayakta kalan tüm kulüp başkanlarımızı kutluyorum. Kendi üretimi ile, kendi kendine yetinen bir Bayrampaşa’dan bu gün bütçesini oluşturamayan, borç içinde yüzen, devlete olan borçlarını kapatmak için camilerini satan bir Bayrampaşa’da yaşıyoruz. 

Merve Taşkın'dan şok itiraf; Doğumum babamın ölümüne sebep oldu Merve Taşkın'dan şok itiraf; Doğumum babamın ölümüne sebep oldu

Bu kongre bizleri asla ayrıştırmayacak, bütünleştirecektir. Sizlerin desteğiyle 31 Mart 2024 tarihinde Bayrampaşa’da iktidar olacağız. Birlik olacağız, beraber olacağız, hep birlikte çalışacağız ve Bayrampaşa’da iktidar olacağız. " dedi. Fidan Uğur/KENT YAŞAM
 

Editör: Anıl Kılıçlı