Twitter'ı satın alıp adını X olarak değiştiren iş insanı Elon Musk, Meta Platform'un sahibi Mark Zuckerberg ile bir kafes dövüşü yapmak istediğini söylemişti. Davete olumlu cevap veren Zuckerberg de eğitmenler eşliğinde hazırlanmaya başlamıştı.

ZUCKERBERG: MUSK BAHANE BULUYOR

Threads hesabından paylaşım yapan Zuckerberg, Musk’a somut bir tarih önerdiğini fakat Musk’ın bahaneler ürettiğini belirtti. Zuckerberg “Elon herhangi bir tarih sözü vermiyor, sonra ameliyata ihtiyacı olduğunu söylüyor ve ardından bahçemde antrenman dövüşü yapmak istediğini söylüyor” dedi ve ekledi:

“Elon bir gün bu konuda ciddi olursa, gerçek bir tarih belirleyip işi gerçeğe çevirmek isterse bana nasıl ulaşabileceğini biliyor.

Erdoğan Hamas'la İstanbul'da görüştü Erdoğan Hamas'la İstanbul'da görüştü

“Aksi takdirde önümüze bakacağız. Ben de sporu ciddiye alan insanlarla dövüş yapmaya devam edeceğim.”

MUSK EKRAN GÖRÜNTÜSÜ PAYLAŞTI VE 'KORKAK' DEDİ

Elon Musk, Mark Zuckerberg'in ifadelerine yönelik "ödlek" cevabını verdi ve ekran görüntüleri paylaştı. İşte o mesajların ekran görüntüsü;

Yazışmaların Türkçesi şöyle:

Musk: Haftaya evinde bir antrenman dövüşü yapalım mı?

Zuckerberg: Gerçek bir kafes dövüşü yapmak istiyorsan kendin antrenman yapmalı ve yarışmaya hazır olunca bana haber vermelisin. Hiçbir zaman olmayacak bir şeyse bundan bahsetmeye devam etmek istemiyorum. Bu yüzden ya buna karar ver ve kısa süre içinde gerçekleştir ya da önümüze bakalım.

Musk: Pazartesi Palo Alto’da olacağım, senin Octagon’unda dövüşelim. Son dönemde pek idman yapamadım, bugün Lex Fridman’la yaptığım antrenman hariç. Aramızdaki cüsse farkını düşününce hiç ihtimal vermesem de belki de modern bir Bruce Lee gibisindir ve bir şekilde kazanmayı başarırsın.

Editör: Anıl Kılıçlı