Kamuda tasarruf Diyanet'te yok; Ali Erbaş aracını üst modelle değiştirdi Kamuda tasarruf Diyanet'te yok; Ali Erbaş aracını üst modelle değiştirdi

Ünlü iş insanı hemşerimiz Ali Kaya’nın bir girişimcilik başarısı olan Hasırlı Gıda çatısı altında faaliyet gösteren, Güneşli, İkitelli ve Göl Panaroma şubeleriyle üstün lezzet garantisi, standart üstü hizmeti, güler yüzlü çalışanlarıyla damak tadına önem verenlerin uğrak adresi olmayı sürdürüyor. Sadece gıda değil bir çok sektörde çalışmalarını yürüten hemşerimiz iş insanı, yatırımcı ve girişimci Ali Kaya her geçen gün diğer sektörlerde de başarılı işlere imza atıyor, proje ve yatırımlarıyla kalkınma, istihdam ve hizmete devam ediyor.

KAYA “ ŞEFFAF, AÇIK VE KALİTELİ HİZMETLE MÜŞTERİ DEĞİL MİSAFİR AĞIRLIYORUZ”

İşletmelerimizde hizmet prensibimiz şeffaflık ve kalitedir. Güleryüzlü hizmet, hijyenik ve toplum sağlığını korumaya yönelik yüksek hassasiyet, ürün aşamasında, üretim aşamasında, sunum ve ardından gelen süreçte kısacası baştan sona kaliteye önem veriyoruz. Sonuç itibariyle bu da bizlere başarı ve sürdürülebilir bir sistem getiriyor. Bir diğer konu ise toplumsal bir değer olan ve tüm dünyanın kabul ettiği kültürel bir ilkemiz olan misafirperverlik kavramını baş düstur olarak kabul ediyoruz. Yani müşteri değil misafir ağırlıyor her anlamda bu hassasiyetle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm hemşerilerimizi de saygı ile selamlıyor şimdiden bayramlarını tebrik ediyorum.

Editör: Yusuf Hakkı Doğan