Behzat Ç. karakteriyle gönüllerde taht kuran Erdal Beşikçioğlu, CHP tarafından Ankara'nın Etimesgut ilçesinin belediye başkan adayı olarak gösterildi. Saha çalışmalarını sürdüren Beşikçioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve izleyeceği politika hakkında önemli açıklamalar yaptı.

"FANATİZM HİZMETLERİ ETKİLİYOR"

Siyasi fanatiklik hakkında yorum yapan Beşikçioğlu, "Ülkede partiler arasında fanatizm doğmaya başladı. Bu hizmeti de etkiliyor. Ben biraz daha kucaklayıcı, partilerine bakmadan sadece hizmet odaklı eylemler gerçekleştirmeye çalışacağım." dedi.

"RANTI ANLAMAM, HOŞLANMAM"

Rant siyasetiyle ilgili çarpıcı açıklamar yapan Beşikçioğlu, "15 gündür bu işin içerisindeyim. Çok gezmek, çok sohbet etmek istiyorum. Sosyal desteklerde bulunmak en büyük arzum ve isteğim.

Silivri Belediyesi'nden Tokat'a Yardım Eli: Malum Seyit Tekke Köyüne Ulaştı Silivri Belediyesi'nden Tokat'a Yardım Eli: Malum Seyit Tekke Köyüne Ulaştı

Açıkçası ben rantı anlamam, rant siyasetinden de hiç hoşlanmam. Ben biraz daha sosyo- kültürü, kendi içerisinde entelektüel seviyesini yükselten ama katılımcı bir belediyecilikle aslında halkın kendini yönettiği bir yapıyı kurmaya çalışacağım." ifadelerini kullandı.

"MANSUR BAŞKANIM ÇAĞIRSA KOŞA KOŞA GİDERİM"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında da özel açıklamalar yapan Beşikçioğlu, "Mansur Başkan benim için gerçekten çok değerli. Hem belediyecilik anlayışı hem sosyal hizmetleri hem de insanlığı başka. Telefon etse ‘Erdal gel buraya’ dese koşa koşa giderim. Adaylığımın Mansur Bey’e hiçbir zaman sıkıntı olmayacağına inanıyorum. İki Angaralıyız!" dedi.

Editör: Anıl Kılıçlı