Galatasaray'ın gol makinesi Mauro Icardi, Beşiktaş maçında sakatlanmış ve yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e karşı forma giymesi beklenmiyor.

Almanya'da bir Türk 'cin çıkarma' yalanıyla milyonlarca doları cebe indirdi Almanya'da bir Türk 'cin çıkarma' yalanıyla milyonlarca doları cebe indirdi

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Beşiktaş ile oynanan maçta sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ağrıları başlayan ve maç sonrası yapılan değerlendirmede peroneal tendon hasarı belirlenen futbolcumuz Mauro Icardi'nin ön görüldüğü gibi sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusu) hasar ve kanama tespit edilmiştir" denildi.

ICARDI: OYNAMAK İSTİYORUM

Daha önce de ağrıları ve fiziksel eksikliklerine rağmen sahaya çıkan İcardi'nin, yine fedakarlık yapmaya hazır olduğu öğrenildi. Fakat sağlık ekibinin de son görüşünün alınması ve bu karara göre teknik ekip ile ortak bir karar alınması bekleniyor. Yani son gelişmeler doğrultusunda İcardi'nin durumu, maç saatine yakın belli olacak.

Editör: Anıl Kılıçlı