Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve beraberindeki teknik heyet Beylikdüzü’nü ziyaret etti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık tarafından karşılanan Başkan Genç, ilk olarak ilçede olası afetlere karşı yürütülen çalışma ve projeleri yerinde inceledi.

BEYLİKDÜZÜ’NÜN PROJELERİNİ İNCELEDİ

Beylikdüzü Afet Anı Koordinasyon ve Lojistik Merkezi ile Beylikdüzü Mutfak’ı ziyaret eden Başkan Genç, Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve tüm Türkiye’ye örnek olan Beslenme Saati projesi için hazırlanan beslenme çantalarının içeriğini inceledi. Beylikdüzü Mutfak’ta ihtiyaç sahipleri için hazırlanan sıcak yemek uygulaması hakkında da bilgi alan Başkan Genç ve beraberindeki heyetin bir sonraki adresi Afet ve Acil Durum Müdahale İstasyonu oldu.

BAŞKANLA DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTILAR

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Gençlerin Sorunlarını Dinledi! Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Gençlerin Sorunlarını Dinledi!

Başkan Genç’e ilçede yürütülen afet öncesi, afet anı ve afet sonrası yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çalık,  Beylikdüzü Belediyesi tarafından geliştirilen Afet ve Acil Durum Müdahale İstasyonu’nun detaylarını paylaştı. Beylikdüzü Aklı ile hayata geçirilen İstasyon ile olası bir afet durumunda arama kurtarma ekiplerine hem konaklayabilecekleri hem de ihtiyaç duyduğu tüm malzemelere ulaşabilme imkânı sağlayabileceklerini dile getiren Başkan Çalık, Beylikdüzü’nü her türlü afete ve olumsuz doğa olaylarına karşı hazır hale getirmek için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. Başkan Çalık ile bilgi alışverişinde bulunarak karşılıklı deneyimlerini paylaştıklarını dile getiren Başkan Genç, misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür etti.

Editör: Anıl Kılıçlı