AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında siyaset, işadamı, muhtarlar ve değişik meslek gruplarından çok sayıda konuk bir araya geldi.



Büyükdere’deki Fuad Paşa Otel’inin restaurant bölümünde gerçekleştirilen iftar programına katılan davetlilere hitaben konuşma yapan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Ramazan ayının, İslam alemine bereket, birlik ve beraberlik getiren önemli bir gün olduğunu belirtti.



İftar programın aynı zamanda Kadir Gecesi’ne denk gelmesi nedeniyle ayrı bir özellik kazandığını ifade eden Bayraktar, “Ülkemiz önemli günlerden geçiyor. Devlet ve millet olarak bugüne kadar birlikte elele verip, her zorluğu atlatmasını bildik, bundan sonra da bu şekilde devam edeceğiz. Kadir Gecesi ve birkaç gün sonra kutlayacağımız Ramazan Bayramı’nın tüm ulusumuza sevgi, barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.



AK Parti’nin iftar programına, AK Parti MKYK Üyesi Ethem Sancak, eski Avrupa Birliği Bakanı.Volkan Bozkır, İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları, MHP İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç ve ilçe yöneticileri, işadamları, siyasetçiler, sanatçılar, idari müdürler, muhtarlar ve parti üyeleriyle diğer konuklar katıldı.

Tuncay Dağlı-Kent Yaşam
Editör: Haber Merkezi