Yoğun bir kalabalığın katıldığı açılış töreniyle hizmete giren Sultan Saray Mangal Evi’nin açılış kurdelasını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu kesti.

Köy içindeki Esencan Hastanesi’nin hemen yanında hizmet verecek olan Sultan Saray Mangal Evi için, 14 Aralık cumartesi günü görkemli bir açılış töreni düzenlendi.
Yoğun bir kalabalığın hazır bulunduğu açılış törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun yanı sıra siyasi partilerin ilçe başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, işadamları, dernek başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Sektörde yaklaşık 30 yıla varan tecrübesini Sultan Saray Mangal Evi ile Esenyurt ve bölge halkının beğenisine sunan işletme sahibi Mehmet Şen, hizmet ve ürün kalitesi ile açılışa katılan konukların takdirini kazandı.

KADIOĞLU MANGALIN BAŞINA GEÇTİ

Renkli görüntülere sahne olan açılışta mangalın başına geçen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, bir süre misafirlere kanat ve et pişirdi. Sultan Saray Mangal Evi’ni beğendiğini ifade eden Kadıoğlu, işletme sahibi Mehmet Şen’i kutladı, başarı diledi.

ZENGİN MENÜSÜYLE DİKKAT ÇEKİYOR


“Kendin pişir kendin ye” konseptine de yer veren Sultan Saray Mangal Evi, menüsündeki Kanat, Tavuk Pirzola, Tavuk Bonfile, Tavuk Şiş, Tavuk Ciğer, Tavuk Taşlık, Kuzu Pirzola, Kuzu Şiş, Kuzu Biftek, Kuzu Kaburga, Kuzu Böbrek, Dana Biftek, ve Dana Böbrek çeşitleriyle müşterilerine zengin bir sofra oluşturma şansı veriyor. Arzu eden müşteriler, menüdeki ürünleri kilo ile de satın alabiliyor.

“UYGUN FİYAT, KALİTELİ HİZMET”

Sektöre 1984 yılında giren işletme sahibi Mehmet Şen, 29 yıllık tecrübelerini esenyurt ve bölge halkı ile paylaşmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Sultan Saray Mangal Evi olarak önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunun altını çizen Şen, uygun fiyat ve kaliteli hizmet parolasıyla hizmet vereceklerini vurguladı.


“MANGALBAŞI KEYFİNİ ESENYURTLULARIN AYAĞINA GETİRDİK”

Esenyurt’un hızla gelişen ve büyüyen bir ilçe olduğuna dikkat çeken Şen, mangalbaşı keyfini Esenyurtluların ayağına getirdiklerini belirterek, “Halkımız mangalbaşı keyfini yaşamak için gönül rahatlığı içinde mangalın başına geçip kendin pişir kendin ye olanağından faydalanabilir” dedi.

“HALKIMIZIN EMRİNDEYİZ”

100 kişilik hizmet olanağına sahip olduklarını belirten Şen, “Özel gün ve toplantılar için fiziki olarak uygun bir mekan hazırladık müşterilerimize. Aile Salonu’muzun yanı sıra bir de mescit bulunuyor mekanımızda. Kanat, köfte, kuzu pirzola, dana biftek, kuzu biftek, yöresel ayran ve diğer içecek çeşitlerimizle halkımızın emrindeyiz” şeklinde konuştu.

KİMLER KATILDI?

Açılış törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun yanı sıra MHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Halit Özer, AKP Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Alaattin Erbaş, MHP Esenyurt İlçe Başkanı Onur Gül, BDP Esenyurt İlçe Eşbaşkanı Mahmut Çakan, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu, Esenyurt Belediye Başkan Danışmanı Metin Karakoç, Ardahan Göle AKP Belediye Başkan Aday Adayı Cengiz Çapan, Esenyurt Belediyesi Meclis Üyeleri Efrail Çiftçi ve Suphi Sarıbulak, Yenikent Mahalle Muhtarı Önder Ay, Fatih Mahalle Muhtarı Mehmet Yıldırım, Merkez Mahalle Muhtarı Ali Deli, Pınar Mahalle Muhtarı Cemal Taşçı, Mithat Rençber, Türkiye Lokantacılar Pastacılar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sayit Karabağlı ve Halil Yılmaz gibi isimler de katıldı.
Törene ayrıca Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Vejdi Vatansever de bir kutlama mesajı gönderdi.
 

Editör: Haber Merkezi