31 Mart 2024 de yapılacak olan yerel seçimlere doğru giderken, belediye başkan adayları da seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı. Adayların seçim çalışmaları çerçevesinde en çok uğradıkları yerler ise STK’lar oluyor. Bu temelde kurulduğu günden beri ilgi odağı olan Iğdırlılar Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği, geçtiğimiz akşam Ak Parti belediye başkan adayı Aziz yeniayı ağırladı. Beraberinde AK Parti 3. Bölge Milletvekili Şamil Ayrım, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Sami Şahin’in de olduğu kalabalık bir heyetle gelen Yeniay, burada toplanan vatandaşlara geçmiş 10 yılda neler yaptığını ve bundan sonra da neler yapmak istediklerini anlattı.

Kendisi de Iğdırlı olan Şamil Ayrım hemşehrilerinden Yeniay’a destek istedi. Dünya Iğdır Dernekler Federasyon Başkanı İmdat Atabey ve Iğdırlılar Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Cafer Yıldırım ve AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Dr. Perihan Abay’ın hazır bulunduğu toplantıda siyasetçiler vatandaşlardan oy isterken dernek başkanları da başkan adayı Yeniay’dan seçilmesi durumunda derneğe kalıcı bir mülk yapmak için Milli Emlak’a ait bir yer talep ettiler.

YENİAY: OY VERİRKEN KENDİ GELECEĞİNİZİ MASAYA KOYUN

6 Şubat 2023 depremi konusuna da dikkat çeken Yeniay, olayın sadece siyasi bir mesele olmadığını vurgulayıp, acil önlemler alınması gerektiğini ifade etti. Iğdırlılara hitap ederken, seçimlerde kendi geleceklerini düşünerek oy kullanmaları gerektiğini belirten Yeniay, 'Oy verirken kendi geleceğinizi masaya koyun' dedi.

ABAY: IĞDIRLILAR SİYASETTE YOK SAYILMAMALI

Kısa süre öncesine kadar belediye başkan aday adayı olan ve ev sahibi olarak kısa bir teşekkür konuşması yapan Perihan Abay, Iğdırlıların siyasette yok sayılmaması gerektiğinin altını çizdi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Abay, “Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın derneğimizi ziyaretinden duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum.

Biz Iğdırlılar olarak farklı siyasi görüşlere sahip olabiliriz ancak ortak paydamız, ilçemizin en güzel hizmeti alması ve gelişmesidir. Iğdırlılar olarak Küçükçekmecemize hizmet yolunda elimizden gelen gayreti göstermek vazifemizdir. İnşallah bu süreçte Iğdırlı hemşehrilerimizin de kıymetli Başkanımız Aziz Yeniay’ı yalnız bırakmayacaklarını ve destek olacaklarına inanıyorum. Bendeniz de bu hizmet kervanında olmak adına hem başkanımız Aziz Yeniay’a destek olmak hem de ilçemize ve hemşehrilerimize hizmet etmek için bir gayret içerisindeyim" dedi.

Kamuda tasarruf Diyanet'te yok; Ali Erbaş aracını üst modelle değiştirdi Kamuda tasarruf Diyanet'te yok; Ali Erbaş aracını üst modelle değiştirdi

Editör: Anıl Kılıçlı