Yerel seçimlere giderken İYİ Parti en çok konuşulan siyasi partiler arasında. Özellikle İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 81 ilde aday çıkaracağız çıkışı sonrasında gözler İYİ Parti'ye çevrildi ve partinin Türkiye genelindeki oy potansiyeli konuşulmaya başlandı.

"BU TAM BATIK ŞİRKET DURUMUDUR"

Trafikte 1 Mayıs Panik Atağı: İstanbul'da Hangi Yollar Kapanacak? Trafikte 1 Mayıs Panik Atağı: İstanbul'da Hangi Yollar Kapanacak?

Gazeteci Fatih Altaylı, İYİ Parti'de bir genel başkan yardımcısının Meral Akşener'i kandırdığını iddia etti. Altaylı şunları yazdı;

"Bir genel başkan yardımcısı, Antalya ve birkaç ile gittikten sonra Meral Akşener'e gidip '81 ilde 81 aday projeniz teşkilatlardan tam destek alıyor' demiş.

Bu olaydan sonra Antalya il başkanı, bir başka İYİ Parti yetkilisini arayıp 'Bu karar bizi mahvetti, tek bir belediye bile kazanamayız' diye sızlanıyor. İYİ Parti yetkilisi de, 'Sizinle görüşen genel başkan yardımcısı, genel başkana tam tersini söyledi' deyince, il başkanı bunu reddetmiş, genel başkan yardımcısına da bu karardan memnun olmadıklarını ilettiğini söylemiş.

Bunun üzerine bu İYİ Parti yetkilisi, genel başkan yardımcısına giderek, Antalya il başkanı kararı eleştirdiği halde neden genel başkana karardan memnun olunduğunu anlattığını sormuş. Genel başkan yardımcısı da 'Genel başkanın morali çok bozuktu, daha da bozmak istemedim' demiş.

Bu tam batık şirket durumudur. Meral Akşener'i daha fazla kandırmasınlar."

Editör: Anıl Kılıçlı