İzmir'de olduğu belirtilen bir kiralık ev ilanı sosyal medyada büyük beğeni ve paylaşım aldı. İlanda evi kiralayacak kişinin, ev sahibinin annesine de bakma şartı olduğu not düşüldü.

İlanda şu ifadelere yer verildi;

Erdoğan Özel görüşmesi saat kaçta? Görüşmede Gezi Parkı detayı Erdoğan Özel görüşmesi saat kaçta? Görüşmede Gezi Parkı detayı

Dairemiz merkezi konum olup okula pazara avmlere yürüme mesafesinde otobüs dolmuş duraklarına yakın güzel doğalgazlı giriş kat dairedir.
Not: Evi tutacak kişi önceliğimiz ya yalnız bayan ya da büyük çocuklu anne kız anne oğlan olacak şekilde verilecektir. Bunun sebebi ev sahibinin annesi 4. Katta kalıyor evi tutacak kişi hem ev sahibinin annesine bakacak 7500 tl maaşla hem de 10 bin tl olan kiranın yarısını ödeyecek. Sadece daireyi 5000 tl ye tutmuş olacak gece ev sahibinin annesinin yanında kalacak haftada bir gün izinli olacak geri kalan her gün ev sahibinin annesinde kalacak ve ona bakacak. Tabi bu sırada kendi evine de gidip gelecek yani hem ev tutacak yarı fiyatına hem de çalışacak teyzemiz yaşlı ama yatalak değil. Sadece alzheimer hastası olduğundan gece tek uyuyamıyor bu yüzden gece yanında yatılacak ihtiyaçları giderilecek yemeğini falan yapacak orda yemeğini de yiyecek gelecek kişi detay için.

Editör: Anıl Kılıçlı