6 yıl önce bir kar topu büyüklüğünde olan TÜMKİAD (Tüm Kalkınma İşadamları ve Girişimciler Derneği), Türkiye’nin dört bir yanında hizmetlerine başlayarak adeta bir çığa dönüştü.

40’tan fazla ilde temsilcilik kuran TÜMKİAD, Genel Başkan Nihat Tanrıkulu’nun da memleketi olan Iğdır’da muhteşem bir açılış yaptı. Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı’nda başlayan konvoy, şehir turu atarak TÜMKİAD Iğdır’ın açılışını Alyans Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi.

İstanbul Türkiye Azerbaycan Dayanışma ve Kültür Derneği (İSTAD) Başkanı Sefer Karakoyunlu, Sefaköy Iğdırlılar Derneği Başkanı Yıldıray Sarıcan, Yönetim Kurulu üyeleri Cafer Yıldırım, Gülay Aras, Mehmet Yüce, Yaşam Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Karaali, Iğdır’dan önemli iş insanları, STK temsilcileri ve çok sayıda köy muhtarı açılışa katıldı.

TANRIKULU: İŞ DÜNYASI ARTIK ALTERNATİFSİZ DEĞİL

Geleneksel Kafkas dans gösterileriyle bir düğün havasında yapılan TÜMKİAD Iğdır’ın açılışında TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu önemli mesajlar verdi.

Uzun yıllar ezberlenmiş platformlara mahkum edilen iş dünyasına alternatif getirdiklerini söyleyen Tanrıkulu, “Siyasetin arka bahçesi ve yaşlanmış bürokrasilerle ilerleyen platformların arasından yıldız gibi parlayan TÜMKİAD, 6 yıl önce yola çıktığında çok sayıda kişi ‘yol yakınken dönün, hiçbir şey başaramazsınız’ demişlerdi. Şimdi Türkiye’nin dört bir yanında 40’tan fazla ilde başkanlıklarımız faaliyetlerine başladı. Her geçen gün büyüyen, gelişen ve özellikle üreten genç iş insanlarımızın birinci tercihi olmaya başlayan TÜMKİAD, bugün ülkemizin en doğusundaki ata toprağımız Iğdır’da hizmete açılıyor.” dedi.

TÜMKİAD IĞDIR, KIRANG’A EMANET

TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, TÜMKİAD Iğdır’ın Taner Kırang’ın başkanlığında başarılı bir dönem geçireceğine inandığını ifade ederek, “Genç kardeşim Taner Kırang’ın önderliğinde TÜMKİAD Iğdır bize yakışan hizmeti gösterecektir, içim rahat, gözüm hiçbir şekilde arkada kalmayacak.” dedi.

Kırang’ın başkanvekilliğini ise Kardelen Köroğlu yapacak. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Hükümete skandal öneri; 'İzmir, İstanbul, Ankara'ya kuruş vermeyin' Hükümete skandal öneri; 'İzmir, İstanbul, Ankara'ya kuruş vermeyin'

Editör: Anıl Kılıçlı