İYİ Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Altınok Öz’ün adaylık açıklamasına İlçe Başkanı İbrahim Yıldırım Ateş ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak,  İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun ve partililer katıldı.

Adaylık açıklamasında İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı İbrahim Yıldırım Ateş ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak birer konuşma yaparak Altınok Öz’ün adaylığından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Trabzon'da denizci öğrencilerine dolmuşçu dayağı Trabzon'da denizci öğrencilerine dolmuşçu dayağı

ÖZ: KARTAL’A HİZMET İÇİN ADAY OLDUM

Daha sonra söz alan İYİ Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Altınok Öz, 55 yıldır mensubu olduğum partiden ayrılıp buraya geldiğini ifade ederek konuşmasına başladı. Öz konuşmasında; “Bu kararı vermek benim için kolay almadı. Benim İYİ Parti ile olan ilişkim son 5-6 aylık bir süreç değildir. 5 Yıldır diyaloglarımız bulunmaktadır. 2019 yılında sayın genel başkan bana haber yollayıp aday olmamı istemişti. Ama o zaman benim bıraktığım partide genç bir arkadaşımız aday olmuştu. Ben o zaman aday olmamın doğru olmayacağını söylemiştim. Ben bu süreç içerisinde Kartal’a her gelip gittiğimde buranın sorunları bana iletiliyordu. Bende artık Kartal’da bu sürece dahil olmam gerektiği kanısına vardım. Bu kaygılarımı partinin yetkili organlarına iletip gerekli adımların atılmasını istedim. Ama maalesef bu uyarılarım dikkate alınmadığı için istifa edip buraya geldim. Ben Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Yardımcısıyım. Onun için bağlı bulunduğum partinin Atatürk ile bir sorunu olmaması gerekiyordu. Dolayısıyla İYİ Parti’nin de Atatürk ile bir sorunu olmaması nedeniyle burayı tercih ettim. Benim adaylığım herhangi bir partiyi rahatsız etmek için değil, Kartal’a hizmet etmek için aday oldum. Diğer her iki adayı Kartal tanıyor. Kendilerine güvensinler ve alanda yer alsınlar. Her aday kendine güvensin, kimse endişenlesin, ben Altınok Öz olarak yaptıklarımla yola çıkıyorum” dedi.

“VATANDAŞIMIZ İKİ KUTUP ARASINDA SIKIŞMIŞ DURUMDA”

Daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan Öz, Kartal için “Nerede Kalmıştık” diyerek çalışmalarını yapacağını ifade etti. 55 yıldır mensubu bulunduğu partiden ayrılmanın kendisinde burukluk yarattığını da vurgulayan Öz, “İnsan her şeye alışıyor. Ben Kartal’da herhangi bir kesimden oy almak veya oyları bölmek için değil, iki kutup arasında sıkışmış vatandaşlarımıza üçüncü bir yol olmak için aday oldum” dedi. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı