Haberler tekrar gelmeye başladı; Kripto parada batıp intihar etti Haberler tekrar gelmeye başladı; Kripto parada batıp intihar etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz haftalarda, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel 100 bin öğretmen ataması yapacağı vaadini vermişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da tarih vererek benzer bir vaat geldi.

45 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eğitim alt yapımızı bütçesiyle, dersliğiyle, personeliyle güçlendirerek ülkemizi bu anlamda da Türkiye Yüzyılı'na hazırladık. Öğretmenlerimiz kazanımlarına sıkı sıkıya sahip çıktı. Başöğretmen ve uzman öğretmen unvanını alan öğretmenlerimiz, diğer haklar ile birlikte mali avantajlardan da yararlanmaya başladı. Mayıs ayında gerçekleştirmeyi planladığımız 45 bin yeni sözleşmeli öğretmen ataması gibi müjdelerle sizlerin yanında olduğumuzu göstermeyi sürdüreceğiz. Sözleşmeliden memur statüsüne geçen 93 bin 272 öğretmenimize kadrolarının hayırlı olmasını diliyorum. Bu ülkenin, ister engelli olsun ister engelsiz, her vatandaşı bilecek ki gayreti, kabiliyeti, azmi ölçüsünde önünde tüm kapılar sonuna kadar açıktır." ifadelerini kullandı.

Editör: Anıl Kılıçlı