1 Mayıs'ta Taksim Meydanı Sessizliğe Büründü: Gözaltılar ve Demir Bariyerler! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı Sessizliğe Büründü: Gözaltılar ve Demir Bariyerler!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Küçükçekmece İlçe Başkanlığı katılımcıları büyüleyen bir sanat organizasyonuna imza attı. MHP Küçükçekmece Teşkilatı’nın çeşitli kademelerinde yöneticilik yapan kadınlar koro kurup türkü ziyafeti çektiler. Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı nedeniyle  ‘Diyar Diyar Anadolu Türküleri’  temasıyla Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen konserde koro şefliğini Doğan Demir yaptı.

ŞEHİT ÖĞRETMENLER ANILDI

PKK’lı teröristlerce şehit edilen Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’a, aynı şekilde Ege Üniversitesi’nde şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na ve MHP Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’e de ithaf edilen pek çok türkü profesyonellere taş çıkartacak bir şekilde yorumlandı. MHP İlçe Başkanı Ekrem Sarısoy önce bağlama çaldı, daha sonrada MHP Merkez Yürütme Kurulu ( MYK) Üyesi  Gökhan Türkeş Öngel ve eski İstanbul milletvekili Arzu Erdem ile ‘Türkiyem’ türküsünü seslendirdiler.

YOĞUN KATILIM

Türkü ziyafetine, MYK Üyesi Gökhan Türkeş Öngel,  eski İstanbul milletvekili Arzu Erdem, MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Gülgönül, İsmail Akgöz, Dilara Erkut, Küçükçekmece Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, BBP İlçe Başkanı Cem Özel, Yenimahalle Muhtarı Ayhan Ergün, Sulatnmurat Muhtarı Faruk Demir, Kanarya Muhtarı Rüstem Güneş,  Cumhur İttifakı Belediye Başkan Aday Adayları Metin Kaptanoğlu, Hüseyin İpek, Mustafa Korkut, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile partililer katıldı.

İlçe Başkanı Ekrem Sarısoy, özgüvenlerini sahneye yansıtan ve profesyonelleri aratmayan korodaki yorumculara ve onları dinlemeye gelen misafirlere teşekkür etti. Oldukça beğeni alan programın benzerlerini gerçekleştirmeye devam edeceklerini de söyledi. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı