İzmir'in Menemen ilçesinde bir kişi, kendisinden ayrılmak isteyen kadını arkadaşlarıyla tuzak kurarak kaçırmaya kalktı.

Tartıştığı kişiyi polisin önünde ayağından vurdu Tartıştığı kişiyi polisin önünde ayağından vurdu

Haberi görenleri şok eden olay şöyle gelişti; A.D. adlı kadın, sevgilisi G.U.'nun takıntılı ve rahatsız edici tavırları nedeniyle ilişkisini sonlandırmak istedi. Ancak, G.U.'nun baskıları devam edince A.D., durumu polise bildirdi ve koruma kararı aldı. Koruma kararına rağmen G.U., A.D.'yi rahat bırakmayarak arkadaşları G.B. ve R.K. ile birlikte kaçırma planı yaptı. Menemen ilçesinde, A.D.'nin otomobiline arkadan çarpan G.B., olay yerine polis çağrılmamasını önererek, alkollü olduğunu söyleyerek aramızda halledelim dediği aktarıldı.

BIÇAKLANDI!
Bunun üzerine A.D., otomobilini sitenin önüne çekip, aracından indi. Bu sırada sitenin güvenlik görevlisi Metin Eroğlu de yardımcı olmak için ikilinin yanına geldi. A.D. ile G.B.’nin konuştuğu sırada, G.U. ile R.K. araçtan indi. G.U. ile beraberindekiler, A.D.’yi zorla kendi araçlarına bindirerek kaçırmak istedi. Direnen A.D., sol baldırı ve sağ diz üzerinden bıçaklanarak araca bindirildi.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ DE BIÇAKLANDI
3 kişi, kendilerine müdahale etmek isteyen Metin Eroğlu’nu da omzundan bıçakladıktan sonra araçlarına binerek A.D. ile uzaklaştı. O anlar, sitenin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

KADES’TEN YARDIM
Kaçırdıkları A.D.’nin ağzını bağırmaması için elleriyle kapatan 3 kişi, kadını önce Foça’ya ardından Aliağa’ya götürdü. Bu sırada kendilerine saklanacak yer arayıp ve tanıdıkları ile telefon görüşmesi yaptığı öne sürülen 3 kişi, daha sonra Manisa’nın Akhisar ilçesine geçti.
A.D., şüphelilerin bir anlık boşluğundan faydalanıp, telefondaki KADES uygulamasına basıp, yardım istedi. KADES sayesinde konumu belirlenen A.D.’yi kurtarmak için polis bölgede önlem aldı.

KAÇMAYA ÇALIŞTILAR
Şüpheliler, kendilerini durdurmak isteyen polis ekiplerinin ihtarına uymadı. Polis, kaçan şüphelileri peşine düşüp, yakaladı. A.D., kurtarılırken, 3 şüpheli gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, tutuklandı.
Kurtarılan A.D. Akhisar Devlet Hastanesi’ne, Metin Eroğlu ise Menemen Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. A.D. ile Eroğlu, tedavilerinin ardından aynı gün taburcu edildi.

Editör: Anıl Kılıçlı