Türkiye'de yasaklı olan OnlyFans platformunda içerik üreticiliği yapan Pedro ile Süt, Youtube'da röportajlar yapan Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldular. Çağlayan'a konuşan çift yine olay yaratacak açıklamalara imza attılar.

Pedro üvey anneleriyle ilgili “Üvey annem de dahil oluyor üçümüz birlikte oluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Yeğin'in A Takımına sürpriz isimler Başkan Yeğin'in A Takımına sürpriz isimler

Pedro şunları söyledi;

"Aslında biz açık ilişki yaşıyoruz. Sosyal medyada yaptığımız şeyler agresif bir pazarlama stratejisi üzerine kurulu. Biz oradaki her şeyi bilinçli yapıyoruz. Bazıları gerçek, bazıları da kurgu oluyor ama insanlar kurguyla gerçeği ayırt edemedikleri zaman linç ediyorlar.

Biz açık ilişki yaşıyoruz. O da geçmiş ilişkilerinde yaşadı, ben de yaşadım. Birçok eşini paylaşmak isteyen insan bana mesaj atıyor. Türk toplumunda çok aykırı olduğu için size ters geliyor olabilir ama insanların demek ki böyle fantezisi var. Onlar kıskanıyor mu? Bilmiyorum... Başkaları aramıza katılıyor, biz başkalarına katılıyoruz. Bu yüzden ilişkimizin sıkıcı olmadığını düşünüyorum. Her zaman ilişkimizde üçüncü bir sevgilimiz oluyor. Bu erkek de olabilir, kadın da olabilir. İkimiz belki film izleriz, şarap içeriz, sahile gideriz, köpeğimizi gezdiririz ama başkası olunca onunla da eğleniyoruz, onunla da aşk yapıyoruz. Bu trans da olabilir, eşcinsel de olabilir, kadın da olabilir, erkek de... Biz panseksüeliz."

Editör: Anıl Kılıçlı