CHP Şişli Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Beğenmiş, aday adaylık resmi başvurusunun ardından CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği aday adaylık açıklamasında kendisini destekleyen yol arkadaşlarının karşısına çıkarak, aday olup seçildiği takdirde nasıl bir belediye başkanı olacağını ve Şişli’yi ne şekilde yöneteceğini anlattı. Coşkulu kalabalığı selamlayarak konuşmasına başlayan Beğenmiş, ‘Ötekileştiren değil birleştiren, güçlendiren bir belediye başkanı olacağım’ dedi.

Gaddar dizisinde Adnan Oktar örgütü gösterildi Gaddar dizisinde Adnan Oktar örgütü gösterildi

BEĞENMİŞ: SİZİN MALINIZ BENİM ZENGİNLEŞME ARACIM DEĞİL

STK temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partilinin hazır bulunduğu açıklamada kendisini destekleyen ve yalnız bırakmayan tüm Şişlililere teşekkür eden Beğenmiş konuşmasının devamında şunları söyledi; “Şişli halkının vergilerini, gelirlerini boşa harcamayan, belediye başkanı olmadan verdiği sözleri, belediye başkanı olduktan sonra unutmayan, daima halkımın yanında, mütevazi sizin içinizden bir belediye başkanı olacağım. Kamu malını sizin emeklerinizin karşılığını, Şişli halkının paralarını, kendimi ve ailemi zengin etme aracı olarak kullanmayacağım. Size söz veriyorum.”

“DEVRİMCİ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA ADAYIM”

Belediyecilik anlayışıyla ilgili konuşan Beğenmiş, “Şimdi yerelden genele iktidar için ayağa kalkma zamanı, çalışma zamanı, birleşme zamanı. Adıyla değil, eserleriyle anılan bir belediye başkanı olma zamanı. Ben Büyükerşen’in, Karayalçın’ın, Maçoğlu’nun hatta Terzi Fikri’nin toplumsal halkçı, devrimci belediyecilik hizmet ve anlayışıyla Cumhuriyet Halk Partisi Şişli Belediye Başkanlığı’na adayım.

2019 yerel seçimlerinin mimarı olan 7. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na da buradan sevgi ve saygılarımı gönderiyorum. Şu anda asıl hedefimiz başta Şişli olmak üzere, İstanbul’da kazanılmış 14 ilçe belediye sayısını 39 ilçeye yayarak, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu önderliğinde, Büyükşehir belediye başkanlığını ve belediye meclis çoğunluğunu da kazanmak için var gücümüzle birlik, beraberlik içinde mücadele etmek ve çalışmak olmalıdır.” İfadelerini kullandı.

“ÖN SEÇİM ÖRGÜTÜMÜZÜN UMUDUDUR”

Ön seçim olması gerektiğinin de altını çizen Orhan Beğenmiş, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in kurultayda belirttiği gibi ön seçim örgütümüzün umududur. Beklentimiz de önseçim yapılmasıdır. Hepinizi bu duygu ve düşüncelerle selamlıyorum.” Diye konuştu. FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Editör: Anıl Kılıçlı