14 ve 28 Mayıs seçimleri sürecinde olduğu gibi yerel seçimler yaklaşırken de siyasi gündemde yaptığı çağrılarla dikkat çeken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçundan soruşturma başlatıldı. Özdağ üzerinden başlatılan soruşturmaya sosyal medyada verilen tepkiler çığ gibi büyüdü.

X’te #ÜmitÖzdağYalnızDeğildir hastag’i üzerinden yazılan gönderiler 100 bini bulurken, Zafer Partisi yöneticilerinden de sert tepkiler geldi.

AV. GÜL: HUKUKU SİYASETİN SOPASI OLARAK KULLANAMAZSINIZ

Zafer Partisi Basın ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Sevda Gül Tuncer, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ üzerinden başlatılan soruşturma hakkında bir paylaşım yaparak, “Genel Başkanımız Ümit Özdağ hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçundan soruşturma yürütülüyor.

Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz

Bu ülkenin gerçek sahipleriyiz biz. Sınır güvenliğinin korunması, demografik yapının korunması, ekonomik geleceğimiz, milli güvenliğimiz tabi ki bizim kaygımız. Meşru mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Hukuku siyasetin sopası olarak kullanamazsınız.” İfadelerini kullandı.

Editör: Anıl Kılıçlı