İYİ Parti'de kurultay; Genel Başkan Adayları kimler? İYİ Parti'de kurultay; Genel Başkan Adayları kimler?

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol’un yaptığı ziyaret, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şube Başkanı Özgür Polat ve yönetimiyle gerçekleşti. Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, genç üyelerle de sohbet etti. Erol, soruları yanıtlarken, projelerini ve ilçenin istihdamıyla ilgili çalışmalarını gençlerle paylaştı. Şube Başkanı Özgür Polat, Erol'a ziyaretten dolayı teşekkür ederek, "Biz kimsenin arka bahçesi değiliz. Kapımız tüm siyasi partilere açıktır. Bütün partilere eşit mesafedeyiz" açıklamasını yaptı.

YENİ DÖNEMDE YAPILACAK PROJELER

İlçedeki sosyal tesislerin yetersiz olduğunu belirten Erol, yeni dönemde sadece sosyal tesislerle yetinmeyerek termal otel de planladıklarını dile getirdi. Erol, "Büyükçekmece’de sosyal tesis anlamında, kamunun kullanımına açacağımız çok fazla işimiz var. Yapılan işleri yeterli bulmuyoruz, sadece iki-üç tane sosyal tesis var. Sosyal tesis sayısını artırmak istiyoruz. Her mahallede olmasa da en azından iki mahallenin ortak noktasında sosyal tesisler yapmayı hedefliyoruz. Yaptığımız sosyal tesislerden ilçemiz uygun fiyata faydalanacak ancak emeklilerimiz, memurlarımız yüzde seksen indirimle faydalanacak. Belediyeye ait bir termal otel yapmayı planlıyoruz. Burada yok, kapalı yüzme havuzu bile yok. Bu termal otelde de aynı mantıkla çalışacağız" şeklinde konuştu.

İSTİHDAMDA ÖNCELİK İLÇE HALKINDA

Belediye tarafından yapılacak işlere ve sosyal tesislerde istihdam alanında öncelikle ilçe halkına yer vereceklerini vurgulayan Erol, yönetimde olduğunda hiç kimsenin işten çıkarılmayacağını belirtti. Erol, "Tabii ki bu tesisleri yaparken buralarda çalışacak insanlara ihtiyacımız olacak. Bu tesislerin yapımında da çalışacak insanlara ihtiyacımız olacak. Buralarda istihdam alanı yaratacağız ve her sektörden iş gücüne ihtiyacımız olacak. Bunları ilçede yaşayan vatandaşlarımızla, gençlerimizle birlikte yapacağız. Belediyede yapacağımız işler var. Emekli olması gerekenler var, olmayanlar var. Belki göreve gelmeden maaş alanlar var. Bunlar bizim tasvip ettiğimiz şeyler değil. Biz belediyede parti ayrımı yaparak insanları işten çıkarmak gibi bir düşüncemiz yok. Hangi partiye mensup olursa olsun, önemli olan işini düzgün yapması, insanlara saygılı davranması ve Büyükçekmece için bir şeyler üretebilmesidir. Çalışkan bir insanın bizim gözümüzde yeri vardır" ifadelerini kullandı.

NİKAH SALONU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Gençlerin en merak ettiği "Festival iptal edilecek mi?" sorusuna da cevap veren Erol, Kültür Parkı'nı canlandıracaklarını ve festivalin devam edeceğini belirtti. Erol, "Festivali iptal etmeyeceğiz, konserlerimiz olacak tabii ki. Festivali yaptığımız yer çok güzel bir yer. Hemen girişinde Kervansarayımız var. Bu tarihi mekanımızı sadece festival zamanları değil, nikah salonu olarak da kullanacağız. Nikah salonu konusunu çözüme kavuşturacağız. Günde beş-altı tane nikah yapılıyor. Elimizdeki yapıları kullanarak yenilerini yaparak bu sorunu çözeceğiz" dedi.

Editör: Anıl Kılıçlı