Öğretmenler günü bu yıl da değerli eğitimcilere minnet sunularak kutlandı. Sefaköy Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ilçedeki öğretmenleri ziyaret etti.

Oda olarak da bireysel olarak da eğitime verdiği destekle bilinen Sefaköy Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sait Yüksek ile Oda Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Kırım, odaya kayıtlı eski öğretmen Ünal Kıraathane İşletmecisi Çerkez Kurtbaş, Cansum Anaokulu İşletmecisi Leyla Gürdal, Alya Gündüz Bakımevi İşletmecisi Hacer Demirok Turgut , İpek Gündüz Bakımevi İşletmecisi, Nazlı Akyüz Çelik’e ziyarette bulunarak hediye ve plaket verdi.

Öğretmenlere bir gün değil her gün saygı ve sevgi gösterilmesi gerektiğine dikkat çeken Sefaköy Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sait Yüksek, “Odamıza bağlı öğretmen üyelerimizi ziyaret ederek bu günün anlamına plaket takdim ettik. Her zaman eğitimi destekleyen bir oda olarak bu vesile ile başta başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ve çok kıymetli bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bir kez daha kutlarım. Dünyayı değiştirmek için kullanılabilecek en güçlü silah eğitimdir diyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Fatih’te bitmeyen ortaokul çilesi Fatih’te bitmeyen ortaokul çilesi

Editör: Anıl Kılıçlı